Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šventinis stilius“: ko vengti ir ko nepamiršti ruošiantis Naujųjų šventei?

„Šventinio stiliaus“ straipsnių cikle aptarėme, kaip reikėtų teisingai pasiruošti ypatingoms progoms šventinio periodo metu, kaip palikti neišdildomą įspūdį apie save, o svarbiausia – ne tik atrodyti, bet ir jaustis puikiai tiek vyrams, tiek moterims. Užbaigiant šį patarimų ciklą, norėčiau trumpai apibendrinti, kokių klaidų pasitaiko ruošiantis šventiniam vakarui ir kaip būtų galima jų išvengti.
Vyras ir moteris
Vyras ir moteris / 123RF nuotr.

Tiek moterys, tiek vyrai dažnai nėra objektyvūs  žiūrėdami į savo pačių atvaizdus veidrodyje. Svarbu suprasti, kad stilingas žmogus niekada nepriklauso jokioms apimties grupėms – nes stilius nėra drabužių dydis! Tikiu, kad pasirinkus tinkamą drabužį kiekvienas iš mūsų gali atrodyti puikiai! Drabužis yra ne tik tam, kad mus pridengtų, bet tam, kad pabrėžtų gerąsias mūsų išvaizdos savybes ir kai reikia užmaskuotų tai, kuo didžiuojamės mažiausiai.

Marija Palaikytė
Marija Palaikytė

Nors šventinė proga leidžia rinktis drabužius be rankovių, visgi galutinis rezultatas neturėtų priminti vasariško vakarėlio. Šaltasis metų laikas įpareigoja rinktis šiek tiek uždaresnę avalynę ir basutes pasilaikyti vasaros renginiams.

Įdegis – šventinio įvaizdžio dalis? Kalbant apie saulės palepintą odą, manau, nėra vienareikšmiškų taisyklių. Porcelianinė oda visais laikais atrodė aristokratiškai ir itin elegantiškai, tačiau reikia sutikti, kad saikingas įdegis yra itin palankus šiek tiek apvalesnių formų moterims ir merginoms. Norėčiau pabrėžti, jog reiktų vengti savaiminio įdegio priemonių!

Net Holivudo žvaigždės neretai atsiduria pašaipų epicentre dėl savo netolygaus, savaiminio įdegio kosmetikos suteikto įdegio, tad tikėtis, kad Jūsų oda atrodys natūraliai ir sveikai, manau, būtų naivu. Kalbant apie saulės palepintą odą, svarbiausias faktorius, lemiantis sėkmingą arba ne įspūdį, yra išlaikytas natūralumas. Žiemos švenčių metu yra akivaizdu, jog rusvą atspalvį Jūsų oda įgavo ne pasikaitinus terasoje, tad kuo saikingesnis bus Jūsų įdegis, tuo geresnis bus galutinis rezultatas.

Svarbiausia yra ne tik atrodyti, bet ir jaustis ypatingai – juk gražiausias yra laimingas žmogus!

Lietuvoje dažnai pastebiu įsišaknijusią baimę būti palaikytu nepakankamai „vyrišku“. Tad vyrams ir vaikinams norėčiau palinkėti nebijoti eksperimentuoti ir atrodyti išraiškingai, nes tikrai ne Jūsų marškinių ar švarko spalva lemia Jūsų vyriškumą! Taip pat norėčiau priminti atkreipti dėmesį į savo kojines ir neabejotinai rinktis ilgas, nes „trumposios blauzdos išdavikės“ sugadins net ir puikiausią drabužių derinį.

Šių metų šaltojo sezono tendencijos yra itin palankios mėgstantiems puoštis ir nelikti nepastebėtiems. Tiek šventinių apdarų, šukuosenų, tiek makiažo tendencijos rekomenduoja nebijoti išsiskirti ir atrodyti ypatingai. Merginoms koks nors žavus blizgus aksesuaras gali papuošti plaukus, o vyrams ar vaikinams puikus metas į savo garderobus įsileisti nepamainomą aksesuarą – varlytes!

Sakoma – kaip pasitiksi Naujuosius, tokie visi metai bus! Tad linkiu, kad Jūsų pasirinktas įvaizdis, palydintis Jus į 2014 metus, būtų itin sėkmingas. O svarbiausia yra ne tik atrodyti, bet ir jaustis ypatingai – juk gražiausias yra laimingas žmogus!

Šilčiausi linkėjimai,
Marija Palaikytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius