Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tapybos parodą atidaręs Rimas Valeikis: „Buvo nedrąsu apnuoginti dalį savęs paties“

Vasarišką ir jaukų trečiadienio vakarą sostinės Pilies galerijoje vyko menininko Rimo Valeikio šventė – naujos jo tapybos darbų parodos atidarymas. Pasveikinti dailininko atskubėjo daugybė žinomų bičiulių, kurie skanaudami braškes mėgavosi ant drobės nugulusiais išgyvenimais.
Rimas Valeikis
Rimas Valeikis / Viganto Ovadnevo nuotr.

Vakaro svečių gretose buvo Rimtautas ir Birutė Vizgirdos, Kęstutis Verslovas, Mantas Petruškevičius, Asta Valentaitė, Jolanta Sadauskienė, Audronė Bunikienė, Jogaila Morkūnas, Daura Zenkevičiūtė ir daugybė kitų.

Viganto Ovadnevo nuotr./Daura Zenkevičiūtė
Daura Zenkevičiūtė ir jos pirkinys

Parodos atidarymo metu svečiais rūpinosi ir galerijos savininkė Danguolė Stachura, kuri, kaip prisipažino R.Valeikis, paskatino ji pristatyti tapybos darbus visuomenei. Nuotaikinga atrakcija tapo vieno iš paveikslų aukcionas. Bene aktyviausiai jo metu pasireiškė verslininkė D.Zenkevičiūtė. Nors pradžioje buvo siūloma įsigyti paveikslą su alyvuogėmis, aukščiausią kainą pasiūliusi moteris pasikeitė jį į efektingą morkų natiurmortą, už kurį sumokėjo 7 tūkst. litų.

Portalui Žmonės.lt R.Valeikis prisipažino, kad naujoji paroda praktiškai pirmoji jo kaip dailininko po 12-os metų. „Prisikaupiau darbų ir drąsos. Ačiū Danguolei ir „Facebook“ tinklui, kuris paskatino mūsų bendradarbiavimą“, – šypsojosi menininkas. Jis prisipažino, kad jam buvo nedrąsu dėl to, kad visi darbai turi didelę dalelę jo paties.

„Negali pasislėpti, sakydamas, kad užsakovas ar kažkas prašė nupiešti būtent taip. Taip tapiau, nes taip norėjau, man tai patiko ir atrodė gražu.  Tai – mano gyvenimo prasmė. Kai tą supranti, norisi tai slėpti nuo svetimų akių, bet kita vertus supranti, kad gyvenimas yra vienas“, – svarstė R.Valeikis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius