Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarptautinę apatinio trikotažo dieną gražuolės atvirauja apie seksualiausius savo drabužius

Apatinis trikotažas – tai drabužiai, kuriems dauguma moterų pirkdamos negaili pinigų, o besirinkdamos – laiko. Rugpjūčio 10-oji – tarptautinė apatinių drabužių diena, todėl kas geriau, jeigu ne žavios dailiosios lyties atstovės papasakos apie šiuos, tiek intrigos ir paslapčių turinčius drabužius?
Greta Lebedeva, Indrė Burlinskaitė, Oksana Pikul-Jasaitienė ir Ingrida Kazlauskaitė
Greta Lebedeva, Indrė Burlinskaitė, Oksana Pikul-Jasaitienė ir Ingrida Kazlauskaitė / Žmonės.lt ir Dariaus Gražio nuotr.

Tarptautinės apatinių drabužių dienos proga Brazilijoje rengiamas mados festivalis, kuriame pristatinėjamos apatinių kolekcijos, o Amerikoje net organizuojamos akcijos, kurių metu žmonės raginami į gatves išeiti vien tik su apatiniais.

Nežinia, ar tokioms akcijoms pritartų žinomos Lietuvos moterys, bet apie apatinius drabužius jos tikrai turi ką papasakoti.

Modelis Simona Starkutė (28):

Asmeninio albumo nuotr./Simona Starkutė
Asmeninio albumo nuotr./Simona Starkutė

Apatinis trikotažas man labai svarbus, nes manau, kad save prisižiūrinti moteris turi gerai atrodyti ir apsirengusi ir nusirengusi – kalbu apie nusirengimą iki apatinio trikotažo (šypsosi). Būtent todėl moterys šiems drabužiams išleidžia nemažai pinigų, tai savotiška silpnybė – tokia pati, kaip brangios rankinės, bateliai, papuošalai ir panašūs moteriški dalykai.

Be to, juk nusirengti prie mylimo vyro daug maloniau, kai vilki kažką gražaus ir seksualaus. Pati esu žaismingo apatinio trikotažo gerbėja: man patinka ryškios, jaunatviškos spalvos, nėriniai. Viską stengiuosi derinti ir prie aprangos.

Atlikėja, televizijos laidų vedėja Oksana Pikul-Jasaitienė (30):

Mariaus Žičiaus nuotr./Oksana Pikul
Mariaus Žičiaus nuotr./Oksana Pikul

Apatinis trikotažas man labai svarbus, jis turi būti ne tik patogus, bet ir kokybiškas. Man svarbu jaustis patogiai, gerai, užtikrintai.

Šie drabužiai svarbūs, nes tai – labai moteriška, intymu, gražu. Kiekviena moteris nori pasipuošti prieš savo išrinktąjį, taip pat jaustis patogiai darbe.

Man asmeniškai labai svarbus apatinio trikotažo patogumas, bet neatsisakau mylimo žmogaus nustebinti ir įdomiais sprendimais: nėriniais, seksualiu apatinuku.

Atlikėja, televizijos laidų vedėja Indrė Burlinskaitė (27):

Apatinis trikotažas išties yra mano silpnybė, tačiau tai – labai intymu ir paslaptinga, tad labai atvirauti šia tema nesinori. Neišduodant spalvų, nėrinių bei kitų individualių detalių galiu pasakyti, kad rūpinuosi savo išvaizda, prižiūriu kūną, todėl jis visuomet yra papuoštas gražiu apatiniu trikotažu. Labai svarbu ir patogumas – mėgstu jaustis ne tik gražiai, bet ir patogiai, ypač svarbu jaukumas miegant.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Indrė Burlinskaitė ir Greta Lebedeva
Greta Lebedeva ir Indrė Burlinskaitė 

Tas moteris, kurios išleidžia tūkstančius apatiniams, aš puikiai suprantu, visos skirstome savo finansus pagal galimybes. Tokios moterys turbūt stengiasi ne tik dėl savęs, bet ir dėl savo vyrų – visos žinome, kad jie myli akimis, todėl gražios, patrauklios bei tvarkingos turime būti ne tik viešumoje, bet ir namuose, net kai tvarkome namus, ruošiame maistą ar einame miegoti.

Mielos moterys, meskite visus trikotažinius naktinius iki kelių ar plačias pižamas ir pirmyn į parduotuves ieškoti kažko seksualesnio! Mylėkime save ir lepinkime, tuomet ir mūsų vyrai mylės, jų nereikės vadinti kiaulėmis, kad išdavė, pabėgo, paliko!

„Mis Lietuva 2014“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė (23):

Mane visad žavėjo dailus, subtilus, itin moteriškas, nėriniuotas apatinis trikotažas. Labiau mėgstu švelnių spalvų, bet neatsisakau ir ryškiaspalvių. Manau, kad svarbu ne tik grožis, bet ir patogumas, kartais – funkcionalumas. Trikotažas turėtų ir akį traukti, ir būti patogus, toks derinys nesugadins moteriai nuotaikos ir ji jausis puikiai. Jei vilkiu mėgstamą, tinkantį ir patinkantį apatinį trikotažą, jaučiuosi ne tik patogiai, bet ir pasitikinti savimi.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė
Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė

Apatinis trikotažas yra tam tikra saviraiškos forma: graži liemenėlė ir kelnaitės, tinkamas dydis, nėrinukai, raukinukai ar ornamentai, pirmiausia, moteriai kelia pasitikėjimą pačia savimi. Be abejo, kai žinai, jog seksualiai atrodai ir nusimetus suknelę ar kitus drabužius, švyti iš vidaus, o tai tikrai pastebi aplinkiniai, tik niekas nesupranta tikrosios švytėjimo priežasties. O juk ir savo antrąją pusę kartais norisi nustebinti žaviu apatiniu trikotažu.

Pamenu, apatinio trikotažo dizainerė Jurgita Stakauskaitė yra išdavusi, kodėl pas ją pasisiūti apatinio trikotažo komplektą kainuoja iki kelių tūkstančių. Pasirodo, kuriant moterišką apatinį trikotažą reikia ypatingo kruopštumo ir įgūdžių, nelengva elastinį audinį sukonstruoti milimetrų tikslumu, reikia naudoti skirtingas siuvimo mašinas, išsiuvinėti rankomis. Tad, norint gerai jaustis, įsigyti kokybiškus, originalius, išskirtinius apatinius, suprantama, kodėl tenka nemenkai „papurtyti“ piniginę.

Atlikėja Greta Lebedeva (24):

„Integrity PR“ nuotr./Greta Lebedeva
Greta Lebedeva

Pastaruoju metu tikrai dažniau užsuku į apatinio trikotažo parduotuves, netgi galėčiau sakyti, kad tai jau tampa mano silpnybe. Tik nežinau, kodėl? Gal kad mano vyrui patinka matyti mane su seksualiais apatiniais (šypsosi)?

Daug moterų turi silpnybę apatiniam trikotažui, todėl išleidžia nemažai pinigėlių, jų gretose – ir aš pati. Manau, kad tai paskatina noras atrodyti žavingai savo antrajai pusei – juk kas daugiau gali matyti moterį su apatiniu trikotažu, jei ne jos vyras?

Pati kasdienai renkuosi solidesnį, paprastesnį apatinį trikotažą, o vakarui... (juokiasi) mėgstu ryškesnes spalvas ir nėrinukus – labai gražu ir seksualu!

Grupės „Naujos pupytės“ atlikėja Skaistė Steikūnaitė (31):

Grupės albumo nuotr./Skaistė Steikūnaitė
Skaistė Steikūnaitė

Gražus ir kokybiškas apatinis trikotažas yra būtinybė bei daugelio moterų silpnybė, todėl aš – ne išimtis: turiu tikrai nemažai įvairiausių spalvų drabužėlių. Dėvėti tik juodos ar tik kūno spalvos apatinius būtų nuobodu ir per daug paprasta. Man patinka pastelinių spalvų apatinis trikotažas, padailintas nėriniais, o vasarą norisi ir labai ryškių spalvų paįvairinimui.

Apatinis trikotažas kainuoja tikrai nemažai, o jo moterims reikia daug daugiau nei vyrams: mes mėgstam jį derinti prie aprangos spalvos, o juk spalvų – labai daug! Be to, apatinis trikotažas turi būti patogus, todėl jį rinktis turime atsakingai, juk dėvime kiekvieną dieną – nepatogaus apatinio trikotažo nesinorės devėti, koks jis bebūtų brangus ar gražus.

Atlikėja Ingrida Kazlauskaitė (30):

Dariaus Gražio nuotr./Ingrida Kazlauskaitė
Ingrida Kazlauskaitė

Man apatinis trikotažas labai svarbus: tai būtinybė moters gyvenime ir tuo pačiu – tokia stipri silpnybė, kad neatsispiriu jai, o ir nelabai stengiuosi kovoti su ja. Moteris ir gražus apatinis trikotažas neatsiejamas vienas nuo kito: seksualumo, komforto ir moteriškumo tandemas – tai sudaro „pilną komplektaciją“ pilnaverčiam gyvenimui. Moterų kraujyje jau užkoduotas genas: puoštis, būti gražia, jaustis gundančia ir patrauklia priešingos lyties atstovams, skleisti moteriškumą, žavesį, išryškinti gražiausius privalumus... Tai suteikia sparnus, pasitikėjimo savimi, pakelia nuotaiką. Nerašytas „Moteriškumo kodeksas“ tiesiog šaukte šaukia, kad tikra moteris turi būti ypatingai atidi savo apatiniams rūbams, jų kokybei ir priežiūrai.

Apatinį trikotažą renkuosi pagal to momento nuotaiką, nes jo turiu gausybę: skirtingų audinių, raštų, spalvų... Derinu jį prie drabužių, be to – turi būti kiekvienai situacijai tinkamas apatinis trikotažas. Kiekviena moteris savo komodos stalčiuje turi turėti kasdienio apatinio trikotažo ir, žinoma, proginių apatinių. Jis visada turi būti kokybiškas, gražus: nėrinukai, šilkas ar jaukus bei prie kūno glundantis derinukas iš bambukinio audinio. Taip pat esu už seksualius ir figūras gražiai išryškinančius apatinius bodžius, lengvo šilko, kūno spalvos apatinukus po permatoma suknele. Viskas turi buti nepriekaištingai suderinta. Moteris – tai lyg gražiai supakuota dovanėlė, kurią vyras svajoja „išpakuoti“, o „išpakavęs“ rasti staigmeną.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„Victoria's Secret“ modeliai
„Victoria's Secret“ modeliai

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius