-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Tautvydas Barštys „Mašina vremeni“ lyderį Andrejų Makarevičių po Lietuvą skraidino sraigtasparniu

Šeštadienį Kulautuvoje prasidės 14-asis bardų festivalis „Akacijų alėja“. Čia pasirodymą surengs atlikėjas, su kurio dainomis užaugo dabartinio jaunimo seneliai, jį žino tėvai, atranda anūkai – grupės „Mašina vremeni“ įkūrėjas ir lyderis Andrejus Makarevičius.
Tautvydas Barštys ir Andrejus Makarevičius
Tautvydas Barštys ir Andrejus Makarevičius / Karolinos Pansevič nuotr.

Prieš koncertą atlikėjas žvalgėsi į Lietuvos gamtos grožį ir miestų architektūrą iš paukščio skrydžio. Jį asmeniniu sraigtasparniu „Eurocopter“ skraidino verslininkas ir įmonių grupės „Kauno grūdai“ valdybos pirmininkas Tautvydas Barštys. Po apžvalginio skrydžio, kuris prasidėjo laikinojoje sostinėje,  A.Makarevičius ir T.Barštys nusileido Vilniuje prie Baltojo tilto esančioje sraigtasparnių nusileidimo aikštelėje.

Kaip pasakojo T.Barštys, jie pakilo iš Kauno ir skrisdami apžiūrėjo Trakų pilį. Vakar verslininkas atlikėjui aprodė Druskininkus ir supažindino su užseniečių itin pamėgstu šalies kurortu. „Manau, kad tai yra pirmas kartas, kuomet A.Makarevičius pamatė Lietuvą iš paukščio skrydžio. Jam patiko. Dabar kelias valandas praleisime Vilniaus senamiestyje, pasivaikščiosime ir grįšime atgal į Kauną, kur jo laukia koncertas vakare „Akacijų alėjoje“, – portalui Žmonės.lt sakė verslininkas.

Oras šiandien keliautojų nelepino – jau nuo pat ryto lynojo, tačiau tai nuotaikos jiems nesugadino. „Aišku, būtų buvę fainiau, jei saulėta, tačiau yra kaip yra“, – teigė verslininkas. Jis prisipažino, kad yra grupės „Mašinos vremeni“ gerbėjas, o A.Makarevičius – vienas mėgstamiausių jo atlikėjų.

Į Vilnių atskraidintų A.Makarevičiaus ir T.Barščio nusileidus laukė prabangus verslininko „Rolls-Royce Phantom“ automobilis. Juo visi pajudėjo į senamiestį.

Festivalyje Kulautuvoje taip pat pasirodys grupės „Antis“ lyderis Algirdas Kaušpėdas, atlikėjas ir prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas, „Keistuolių teatras“ ir daug kitų atlikėjų.

Karolinos Pansevič nuotr./Tautvydas Barštys ir Andrejus Makarevičius
Karolinos Pansevič nuotr./Tautvydas Barštys ir Andrejus Makarevičius

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius