Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teisiama aktorė Eglė Jackaitė: svarbiausia – neatimkit iš manęs mažylio

Kas ir kodėl siekia už grotų įkišti aktorę Eglę Jackaitę? Aktorę, apie kurios meilės romaną su devyneriais metais jaunesniu vyru, dar visai neseniai rašė kone visi šalies laikraščiai ir žurnalai. Ir kuri, gimus mylimam kūdikiui, vis dar svajojo apie vestuves ant jūros kranto ir daug daug svečių.
Eglė Jackaitė
Eglė Jackaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 2 LNK Eglė Jackaitė

„Svarbiausia – neatimkit iš manęs mažylio. Neatskirkit jo nuo manęs“, – žodžiai, kuriuos teisiama moteris laidoje „Abipus sienos“ antradienio vakare ištars ne sykį.

Patikėti tuo, kad aktorei E.Jackaitei gresia net iki 8 metų laivės atėmimo bausmė – sunku ne tik pačiai dviejų sūnų mamai, bet ir aplinkiniams, Klaipėdos miesto apylinkės teisme akylai stebintiems jos teismo procesą.

„Ši byla kur kas sudėtingesnė ir painesnė nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio“, – tai patyrusio advokato Valdo Bužinsko nuomonė.

Bylos tyrimas buvo pradėtas netrukus po to, kai žinoma aktorė, būdama nėščia, kreipėsi į Sodrą, prašydama išmokėti jai priklausančią motinystės pašalpą. Kai E.Jackaitė valdiškoms institucijoms pranešė gavusi pajamas ne tik iš teatro, bet ir iš vienos sostinės nekilnojamojo turto agentūros.

„Juk ne aš nusprendžiau prašyti, kad mane įdarbintų. Ir tikrai ne aš nurodžiau agentūros vadovams, kokį atlyginimą man paskirti“, – tvirtina teisiama aktorė.

Kur iš tiesų dirbo Eglė Jackaitė? Ir kokio dydžio atlyginimą ji gavo? Pradėtasis plataus masto tyrimas žadėjo staigmenas. Iš Vilniškės prekyba nekilnojamuoju turtu užsiimančios bendrovės „4 real“ buvo paimta sutartis, įrodanti, kad žinoma aktorė iš  pradžių už tūkstantį, vėliau už dvylika tūkstančių litų per mėnesį buvo įdarbinta marketingo projektų vadove. Tyrėjams buvo akivaizdu, kad jokia panašia veikla moteris neužsiimanti, o tik apgaudinėjanti valstybę, siekdama kuo didesnės išmokos.

„Iš valstybės apgaulės būdu E.Jackaitė įgijo 32 tūkstančius litų“, – tvirtina valstybės kaltinimą palaikantis prokuroras V.Kukaitis.

E.Jackaitės užsispyrimas tyrėjus glumino. Jokių parodymų ikiteisminio tyrimo metu ji nedavė. Nors uolūs sekliai naršė viską, kuo moteris užsiėmė, ką pirko ir pardavė, su kuo bendravo ir ką žadėjo. Klausėsi jie pokalbių telefonu ir bandė suprasti, kas jos mylimąjį Karolį sieja su garsia aktore, ir kas – su agentūros direktore Erika Kabečiūte ir jos viena artima drauge. Kad vaiko tėvas ją išdavė, sąmoningai ja pasinaudojo, o pats gyveno dvigubą gyvenimą – moteris suprato per vėlai...

Išskirtinis teisiamos aktorės ir laidų vedėjos E.Jackaitės interviu – laidoje „Abipus sienos“ antradienį 19.10 val. tik per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius