Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teismas: buvusio Džordanos Butkutės mylimojo Sergejaus Gorbonoso pateikta informacija gali kompromituoti dainininkę

Už buvusios mylimosios Džordanos Butkutės (45) šantažą nuteistas Sergejus Gorbonosas (44) dar tikisi pakeisti jam nepalankų nuosprendį. Kaune antradienį apygardos teisme pradėtas nagrinėti apeliacinis skundas, kurį pateikė nuteistojo advokatas Giedrius Bučinskas.
 Džordana Butkutė ir Sergejus Gorbonosas ankstesniame teismo posėdyje
Džordana Butkutė ir Sergejus Gorbonosas ankstesniame teismo posėdyje / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Į posėdį neatvyko nei S.Gorbonosas, nei Dž.Butkutė-Strasevičienė.

Dainininkės advokatė prašė apeliacinį skundą, kaip ir nagrinėjant bylą, svarstyti neviešai. Teismo kolegija pripažino, kad S.Gorbonoso pateikta informacija gali kompromituoti atlikėją, todėl patenkino advokatės prašymą.

Žmonės.lt primena, kad buvusiam dainininkės vadybininkui rugsėjo 18 d. Kauno apylinkės teismas skyrė 60 parų arešto. Šiuo metu Estijoje gyvenantis vyras taip pat turi atlyginti teisminio proceso išlaidas – 2,2 tūkst. litų – Dž.Butkutei-Strasevičienei.

Į teismą viena garsiausių Lietuvos atlikėjų Džordana kreipėsi šių metų vasarį. S.Gorbonosas iki šiol teigia esantis nekaltas, nors apie buvusią sugyventinę tikina žinantis labai daug – ir gero, ir blogo.

Ilgą laiką S.Gorbonosui, kuris anksčiau prisistatydavo Gorbonu, nepavyko įteikti šaukimo į teismą, nes jis gyvena Estijoje, nors yra registruotas Vilniuje. Buvo net įsakyta Vilniaus rajono policijos komisariato pareigūnams jį atvesdinti, tačiau šios priemonės pritaikyti nereikėjo, nes S.Gorbonosas į posėdį balandį atvyko pats.

Į teismą atvykti vengė ir pati kaltintoja. Neseniai stuburo operaciją Kauno klinikose išgyvenusi Dž.Butkutė-Strasevičienė buvo perdavusi prašymą, kad jai leistų nedalyvauti posėdžiuose ir remtųsi per ikiteisminį tyrimą duotais parodymais, o jai atstovautų sutuoktinis ir vadybininkas Elegijus Strasevičius. Tačiau nei kaltinamasis, nei prokuroras nesutiko su šiuo prašymu ir teismas nusprendė jo netenkinti.

Pirmą kartą buvę mylimieji teisme susitiko rugpjūčio 28 d.

Kaltino šantažavimu

Dėl nuolatinio buvusio gyvenimo draugo S.Gorbonoso šantažo Dž.Butkutė į policijos pareigūnus kreipėsi pernai pavasarį. Atlikę tyrimą pareigūnai surinktus įrodymus perdavė teismui.

Šiemet E.Strasevičius ir Dž.Butkutė, kurie susituokė 2012 m. gruodžio 12 d., paminėjo ketvirtąsias savo meilės metines. Tuomet, kai pora apsigyveno kartu, esą ir prasidėjo turto prievartavimo istorija.

Į Estiją emigravęs S.Gorbonosas kas tris šešis mėnesius skambindavo buvusiai mylimajai arba siųsdavo jai SMS žinutes reikalaudamas tai pinigų, tai buto. S.Gorbonosas tikėjosi iš Dž.Butkutės už tylėjimą gauti bent 20 tūkst. litų. Tačiau, pasak E.Strasevičiaus, dažniausiai prašydavo, kad dainininkė jam nupirktų butą Vilniuje.

Mainais už pinigus ar butą S.Gorbonosas žadėjo nepasakoti apie dešimt metų, praleistų su žinoma Lietuvos dainininke. Priešingu atveju jis žadėjo išleisti knygą arba kreiptis į spaudą.

S.Gorbonosas neigia šantažavęs buvusią mylimąją, nors apie ją žino daug. „Aš esu nekaltas. Aš nieko nereikalavau. Ne aš rašiau SMS žinutes. Daugiau nekomentuosiu“, – ne kartą yra sakęs S.Gorbonosas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius