Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teismas nutraukė Viktoro Uspaskicho ir Jolantos Blažytės santuoką: kalti abu

Išsiskyrė Viktoras Uspaskichas (57) ir Jolanta Blažytė (51), praneša 15min. 25-erius metus trukusią jųdviejų santuoką teismas nutraukė penktadienio rytą.
Viktoras Uspaskichas ir Jolanta Blažytė
Viktoras Uspaskichas ir Jolanta Blažytė / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Sprendimą nutraukti V.Uspaskicho ir J.Blažytės santuoką penktadienio rytą priėmė Vilniaus miesto apylinkės teismo teisėja Audronė Bugelevičienė. Patys sutuoktiniai posėdyje nedalyvavo.

Teisėja nusprendė iš dalies patenkinti J.Blažytės prašymą, 1991-ųjų rugpjūčio 21-ąją registruota santuoka buvo nutraukta dėl abiejų sutuoktinių kaltės.

Teisėja taip pat pripažino V.Uspaskicho asmeninės nuosavybės teisę į 360 tūkst. eurų vertės butą daugiabučiame pastate Briuselyje, Eterbeko komunoje.

J.Blažytei iš V.Uspaskicho priteistas žyminis 3569 eurų mokestis, V.Uspaskichas taip pat turės sumokėti 360 eurų sumą, skirtą valstybės biudžetui.

Po skyrybų Jolanta pasiliks Blažytės pavardę.

Teismo sprendimas per 30 dienų dar gali būti skundžiamas.

15min žiniomis, UAB „Vikonda“ valdybos pirmininkė ir pagrindinė akcininkė J.Blažytė prašymą nutraukti santuoką dėl sutuoktinio kaltės teismui įteikė kiek daugiau nei prieš metus – 2016-ųjų sausio 27-ąją.

Vis dėlto skyrybų procesas užtruko – J.Uspaskicho ir J.Blažytės skyrybų byla teisme nagrinėti pradėta tik pernai spalį, sprendimą nutraukti santuoką teismas priėmė prabėgus trims mėnesiams nuo bylos nagrinėjimo pradžios.

Nagrinėjant skyrybų bylą J.Blažytei atstovavo advokatė Ligita Ramanauskaitė, V.Uspaskichui – advokatas Algirdas Miškinis. Patys J.Blažytė ir V.Uspaskichas dėl jų skyrybų surengtuose teismo posėdžiuose nepasirodė nėkart.

Anksčiau 15min rašė, kad ir J.Blažytė, ir V.Uspaskichas skyrybų, o ir apskritai šeimos klausimu nuo žiniasklaidos užsitvėrė tylos siena – ničnieko nekomentuoja.

V.Uspaskichas ir J.Blažytė turi dvi dukras, viena iš jų jau pilnametė. V.Uspaskichas iš pirmos santuokos taip pat turi dar du vaikus – sūnų ir dukrą.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Jolanta Uspaskich ir Viktoras Uspaskichas
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Jolanta Uspaskich ir Viktoras Uspaskichas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius