Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Teisme nepasirodžiusi Mia į kitą posėdį gali būti atvesdinta

Ankstų pirmadienio rytą Vilniaus apylinkės teisme turėjo būti nagrinėjama dėl vairavimo išgėrus teisiamos Vilijos Pilibaitytės-Mios byla, tačiau posėdis jau antrą kartą buvo atidėtas.
Vilija Pilibaitytė-Mia
Vilija Pilibaitytė-Mia / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Teismo posėdyje pasirodė V.Pilibaitytės-Mios advokatas Vytautas Gelžinis, tačiau pati atlikėja neatvyko. Teisėja R.Paužaitė posėdyje minėjo, kad Vilijai Pilibaitytei nebuvo įteiktas šaukimas į teismą.

Paklausus advokato, kodėl jo klientė nepasirodė, V.Gelžinis teigė, kad ji turbūt nežinojo apie teismo posėdį, mat su Mia jam nepavyko susitiekti nei po pirmojo atidėto posėdžio, nei šio pirmadienio rytą.

Pasiteiravus, ar gali byla būti nagrinėjama be Mios, V.Gelžinis prašė teismo atidėti posėdį ir paskirti kitą datą. „Ji pati norėtų paaiškinti bylos aplinkybes, todėl prašau atidėti bylos posėdį. Pats įsipareigoju įteikti jai teismo šaukimą“, – teigė advokatas.

Teisėja R.Paužaitė sutiko atidėti teismo posėdį iki šios savaitės pabaigos ir pabrėžė, kad jei V.Pilibaitytė vengs atvykti į posėdį, ji bus atvesdinta. Taip pat, jei aplinkybės aiškios, teismas gali ir be jos išnagrinėti bylą.

Žmonės.lt skaitytojams primena, kad šių metų balandžio 11 dieną Vilniaus M.K.Čiurlionio gatvėje Mia būdama neblaivi vairavo „BMW 530“ automobilį ir įkliuvo policijos pareigūnams. Po mergaitiško vakaro Mia sėdo prie vairo ir, sustabdžius policijos pareigūnams, pripūtė 1,03 promilės. „Elementariausias nesusipratimas, vis dar netikiu tuo, kas įvyko. Nuo tokio kiekio vyno tikrai nesijaučiau apsvaigusi ar negalinti vairuoti.  Prisipažįstu, kad esu kalta ir savo kaltę prisiimu“, – iš karto po įvykio kalbėjo Mia.

Teisėja Rasa Paužaitė bylą turėjo pradėti nagrinėti gegužės 7 dieną, tačiau dėl Mios advokato Vytauto Gelžinio ligos bylos nagrinėjimas buvo atidėtas, o pati atlikėja tą kartą teisme nepasirodė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius