Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Televizijoje išgarsėjęs Martynas Levickis intriguoja: „Vėl laukite „Lietuvos talentų“

Visame pasaulyje koncertuojantis televizijos TV3 žiūrovų iki šiol prisimenamas projekto „Lietuvos talentai“ laimėtojas garsus akordeonistas Martynas Levickis praėjusią savaitę visai neatsitiktinai iš Londono atvyko tiesiai į populiariausią muzikinį projektą „X Faktorius“. Vaikinas atskubėjo pranešti puikią naujieną: jau greitai eteryje – naujas populiariojo projekto „Lietuvos talentai“ sezonas!
Martynas Levickis prieš Kalėdas koncertuos Klaipėdos koncertų salėje.
Martynas Levickis / Koncertų salės nuotr.

„Kartu su Martynu Levickiu būdami scenoje turime pukią progą pranešti, jog jau šiais, 2014-ais, metais „Lietuvos talentai“ sugrįžta į Lietuvą!“ – paskelbė šalia Martyno stovėdamas „X Faktoriaus“ vedėjas Martynas Starkus.

Realybės šou „Lietuvos talentai“, apskriejęs daugiau nei 20 pasaulio šalių, talentų ieškojęs Amerikoje, Didžiojoje Britanijoje, Naujojoje Zelandijoje, Izraelyje, Kinijoje, Indijoje, Rusijoje, Pietų Amerikoje, Vokietijoje ir kituose Žemės rutulio kampeliuose, Lietuvoje itin sėkmingai gyvavo net 3 sezonus.

Martynas Levickis
Martynas Levickis

Lietuvoje nugalėtojais per trejus metus tapo dantimis grojantis Mikas Stankevičius, akordeoną virtuoziškai valdantis M. Levickis ir dainininkas Marius Petrauskas. Projekte savo jėgas mėgino dainininkas Vytautas Matuzas, vėliau sužibėjęs „Chorų karuose“, Kristina Radžiukynaitė, vėliau pasirodžiusi ir „Chorų karuose“, ir „X Faktoriuje“. „Lietuvos talentuose“ išgarsėjo dabar jau projekto „Romeo ir Džiuljeta“ laimėtoja – dainininkė Bjelle, o dainininkas Petras Daunys vėliau laimę mėgino projektuose „X Faktorius“ ir „Šok su manimi“.

Didžiulio susidomėjimo sulaukęs projektas „Lietuvos talentai“ po trejų metų pertraukos vėl sugrįžta į TV3 eterį – šiemet rengiamas ketvirtasis „Lietuvos talentų“ sezonas. „Jei jūs turite talentų, o jų – pilna Lietuva, pasiruoškite. Nes mes jau netrukus pranešime kaip talentams rasti kelią į šlovę“, – paskelbė „X Faktoriaus“ vedėjas M. Starkus. Visa informacija apie būsimas „Lietuvos talentų“ atrankas žiūrimiausios televizijos TV3 eteryje pasirodys jau netrukus.

Asmeninio archyvo nuotr./Martynas Levickis
Asmeninio archyvo nuotr./Martynas Levickis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius