Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Televizijos ir radijo laidų vedėjas Aurimas Dautartas vedė (nuotraukos)

Televizijos ir radijo laidų vedėjas bei renginių organizatorius Aurimas Dautartas – tarsi įgijęs sparnus. Penktadienį, spalio 15-ąją, Kauno rotušėje jis sumainė žiedus su dešimt metų jaunesne gyvenimo drauge Viktorija Charlaškina.
Vestuvės
Vestuvės / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

35-erių kauniečiui ši santuoka – ne pirmoji. Prieš daugiau nei dešimt metų jis buvo vedęs kolegę – tuomet televizijos laidas ir renginius vedusią Eladą. Su ja A.Dautartas susilaukė dukters Gustės, tačiau šeimos gyvenimas nesusiklostė, pora išsiskyrė. Dukrą naują šeimą sukūrusi Elada išsivežė į užsienį. Dėl to su mergaite itin retai pasimatantis A.Dautartas ne kartą širdį liejo žurnalistams. Vyras tvirtino nematantis gyvenimo prasmės, apgailestavo, kad negali tiek, kiek nori, matytis su dukra.

Tačiau panašu, kad kauniečio gyvenime skaudžius išgyvenimus pakeitė malonesnės patirtys. Šį pavasarį A.Dautartas buvo grįžęs į televiziją – į laidą „Sport1 savaitgalis“, kuri skirta sporto aistruoliams. Na, o rudenį apsisprendė rimtai keisti ir asmeninį gyvenimą – vedė lapkritį 25-ąjį gimtadienį švęsiančią draugę Viktoriją.

Tarp Kauno rotušėje vyru ir žmona tapusių Dautartų sveikintojų matėsi senas A.Dautarto bičiulis buvęs pramogų pasaulio atstovas Aušrys Kriščiūnas-Tynta, kuris ir pats šiemet vasarą vedė ilgametę draugę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius