Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Televizijos projektas „Šok su manimi” prasidėjo: dėmesys ne tik šokiams (atnaujinta 00.48 val.)

Šeštadienio vakarą TV3 žiūrovai gali džiaugtis: prasidėjo šokių projektas „Šok su manimi“. Jo dalyviai žadėjo lepinti gerbėjus gerais pasirodymais. Tiesa, dailiosios lyties atstovės buvo atviros: publiką užkariauti bandys puošniais apdarais ir kerinčiomis šypsenomis.
Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus
Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus / TV3 nuotr.

Dvylika porų – tiek iš viso jų šį vakarą išvys televizijos žiūrovai. Dalyviai  neriasi iš kailio ir nori dovanoti pačius geriausius pasirodymus. Tiesa, jaudulys daro savo. Visi su juo kovoja skirtingai. Atlikėja Ona Kolobovaitė stengėsi  susikaupti ir ne itin leidosi į kalbas su kitais. Pedagogė Eirida Daukšienė  niūniavo savo melodijas.

Komisiją sudaro ledo dailiojo čiuožimo čempionai: Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko, Pasaulio šokių čempionė Edita Daniūtė ir aktorius Gytis Ivanauskas.

Šį kartą šokėjų nevertins ir nekritikuos aštraus liežuvio savininkas Jurijus Smoriginas.

Pirmieji pasirodė  svajonių nuotaka tituluojama verslininkė Asta Valentaitė ir šokių čempionas Andrius Kandelis. Moteris buvo atvira:  ji be galo jaudinosi. Tačiau tai nepamaišė poros šokiui, komisija gyrė  verslininkės šypseną. Dalyvė jos negailėjo nei žiūrovams, nei komisijos nariams. Pastarieji negailėjo ne tik  gerų žodžių, bet ir pokštų. G.Ivanauskas bandė supiršti šią porą ir spėliojo, ar santuoka bus laiminga. Tokios spėlionės A.Kandeliui sukėlė šypseną, nieko nelaukęs šokėjas idėjos savininką pavadino “šikniumi”.

Antrieji pasirodė : dainininkė Irma Jurgelevičiūtė ir Tomas Slausgalvis. Neseniai skyrybas išgyvenusi atlikėja šokių aikštelėje spinduliavo gerą nuotaiką.  Laidos vedėjui į akis krito pastarosios krūtinė.

G.Ivanauskas gyrė dainininkės sėdynės judesius. E.Daniūtė skatino nesikūprinti.

Nuostabaus balso savininkas Donatas Montvydas su partnere Katerina Voropaj pasirodė treti. Jie šoko valsą.

“Mane sužavėjo šis šokis jam dar  neprasidėjus, stebėjau Donato veidą ir  jaučiau šokio rimtą”, – gerų žodžių negailėjo P.Vanagas. Jam pritarė ir kiti komisijos nariai. 

Atnaujinta 22.02 val.

Ketvirtieji ant parketo pasirodė aktorė Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas. Pora sušoko lėtąjį valsą.

,,Inetos pečių linija buvo geresnė už Deivido”, – kalbėjo E.Daniūtė.

Daug juoko ir ovacijų susilaukė radijo laidų vedėjo Aisčio Mickevičiaus ir jo partnerės Viktorijos Kunauskaitės pasirodymas. Tiesa, dalyvis tikino, kad juokauti yra lengviau negu dalyvauti šokio projekte. Tačiau be jų vyriškis neapsiėjo ir šįsyk.

Žerdamas porai kritiką G.Ivanauskas atskleidė, kad būtent iš radijo laidų vedėjo gavo gerus kvepalus. Juos suskubo pašiepti projekto vedėjas V.Šapranauskas, aromatą pavadinęs smarve.

,,Smarvė yra ne nuo to, nes kiek žinau, jūs tuos kvepalus geriat” , – taip komisijos narį apgynė A.Mickevičius.

Kita pora buvo kur kas ramesnė. Eiridos Daukšienės ir Olego Koliakino pasirodymas buvo pramintas elegantiškiausiu vakaro šokiu. V.Šapranauskas vylėsi, kad pedagogės dalyvavimą stebi visi mokyklos moksleiviai.

Svetlana Pronina ir Tomas Uroška pasirodė septinti. Komisijos nariai žarstė patarimus, labiausiai linkėjo atsipalaiduoti.

,,Šis pasirodymas man priminė teismą”, – kalbėjo G.Ivanauskas Jis taip pat patarė dalyvei atsipalaiduoti, surasti ryšį su partneriu. Laidos vedėjas teiravosi S.Proninos, ką norėtų pasakyti griežtajai komisijai.

,,Praktišktai kritikos nebuvo”, – tvirtai ištarė advokatė. Toks skandalingosios moters atsakymas itin prajuokino publiką.

 Atnaujinta 22.37 val.

Policijos atstovo Ramūno Matonio ir Rasos Židonytės pasirodymas sulaukė itin šmaikščių replikų. Tiesa, didžioji dalis buvo apie policijos pareigūnus.

Po jų ant parketo išvysti buvo galima televizijos laidų vedėją Gediminą Jaunių su partnere Gaudre Kazlauskaite. Laidos vedėjui V.Šapranauskui krito į akis dalyvio įvaizdžio detalės. Mat šis vilkėjo ir diržą, ir petnešas. Pasirinkti vieną iš šių patarė ir komisijos narė E.Daniūtė.

,,Čia – šokių projektas, o ne pasivaikščiojimas. Gaudrės buvo labai daug, O Gedimino – ne”, - kritikavo G.Ivanauskas.

Dviratininkas Raimondas Rumšas ir Rūta Ramanauskaitė sulaukė komisijos palaikymo.

,,Nebūčiau pagalvojęs, kad dviratininkas, valdantis metalo gabalą, taip gražiai gali elgtis su moterimi”, - kalbėjo G.Ivanauskas. Griežtoji E.Daniūtė patarė dalyviui klausytis muzikos, jausti ritmą.

Praleistos šokių repeticijos nepakišo kojos solistės pasirodymui. Neseniai iš atostogų Brazilijoje grįžusi moteris pasirodė itin energingai. Publika negailėjo ovacijų viso šokio metu Onos Kolobovaitės ir Andraus Butkaus porai.

,,Aš šokau kartu su jais, nes jie tiesiog uždegė”, - kalbėjo P.Vanagas. E.Daniūtė gyrė Onos įvaizdį, ja vadino šaunuole.

Paskutiniai ant parketo pasirodė Seimo narys Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian. P.Vanagas buvo įsitikinęs, kad ši pora bus viena iš projekto lyderių. Tiesa, visi komisijos nariai pastebėjo ir gyrė vyriškio raumeningą kūną.

Atnaujinta 00.48 val. Projektą turėjo palikti G.Jaunius ir Gaudrė Kazlauskaitė. Tačiau komisijos nariai sugrąžino šią porą.

Visos poros stengėsi iš visų jėgų, tačiau laimė šypsosi ne visiems.Vieniems jaudulys ir nerimas padarė savo. Kiti tikino, kad išliko tvirti ir džiaugėsi savo pasirodymais.

Daugiausiai publikos ir komisijos simpatijų susilaukė solistė Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus. Žiūrovai juos taip pat lepino savo skambučiais, jie surinko 592 balsus.

Gerokai mažiau balsų pelnė laidų vedėjas G.Jaunius (107 balsai). Tačiau geranoriški komisijos nariai P.Vanagas ir M.Drobiazko suteikė galimybė tęsti dalyvavimą projekte. Laidų vedėjas neslėpė džiaugsmo ir pažadėjo stebinti ne tik savio gerbėjus, bet ir savo partnerę Gaudrę. Pastaroji, išgirdusi, kad išlieka, pasipylė džiaugsmo ašaromis.

Žiūrovų balsavimo rezultatai:

Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus 592

Gediminas Jaunius ir Gaudrė Kazlauskaitė 107

Svetlana Pronina ir Tomas Uroška 162

Ramūnas Matonis ir Rasa Židonytė 325

Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj 205

Eirida Daukšienė ir Olegas Koliakinas 608

Asta Valentaitė ir Andrius Kandelis 561

Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas 327

Irma Jurgelevičiūtė ir Tomas Slausgalvis 289

Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian 713

Raimondas Rumšas ir Rūta Ramanauskaitė 250

Aistis Mickevičius ir Viktorija Kunauskaitė 220

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius