Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Televizinis Skučų juokelis „Paulius lipa ant viršaus!“ pateko į laidos anonsą

„Jis niekada neleidžia man užbaigti minties ir nesulaukęs sakinio pabaigos, pradeda skaityti savo tekstą“, – juokiasi LNK laidų vedėja Indrė Kuodytė, su vyru Pauliumi Skuču vedanti LNK naujienų laidą „Labas vakaras, Lietuva“.
Paulius Skučas ir Indrė Kuodytė
Paulius Skučas ir Indrė Kuodytė / LNK nuotr.
Temos: 2 LNK Televìzija

Daugiausia keblumų šeimai kyla įrašinėjant laidos anonsus. „Tik pradedam įrašinėti, o režisierė šaukia: „Paulius lipa ant viršaus!“, kas televiziniu žargonu reiškia, kad vėl pradėjo skaityti savo tekstą, kol nebuvau pasakiusi savojo. Vadinasi, teks anonsą įrašinėti iš naujo“.

Indrės reakcijos, patekusios anonsą – visiškai natūralios. „Man buvo didelė staigmena, kad režisieriai iškrėtė pokštą ir tai, kas nebuvo skirta patekti į eterį, įdėjo į laidos anonsą. Ir išėjo visai smagiai! Neseniai buvome viename renginyje, prie manęs priėjo pagyvenusių žmonių pora ir smagiai paklausė, ar Paulius vis dar lipa ant manęs“, – kvatojosi Indrė.

Pasak Indrės, Paulius laidoje, skirtingai nei per anonsus, jos nenutraukinėja. „Taip, Paulius labai plepus, kalba daug, aš kantriai laukiu, bet paskui jis vis tiek įsiterpia. Kita vertus, mūsų laidos toks žanras. Nesurepetuosi juk valandos trukmės programos. Be panašu, kad mūsų diskusijos tuoj taps tikrais ginčais!“

VIDEO: Laidos anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius