Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Tenisininko Lauryno Grigelio širdį užkariavo šokėja Stela Janiušina

Pastaruosius metus Italijos Bergamo mieste gyvenantis tenisininkas Laurynas Grigelis (22) nuliūdino gerbėjas: vienas perspektyviausių šalies sportininkų susirado merginą – buvusią „Lietuvos ryto“ krepšinio palaikymo komandos šokėją Stelą Janiušiną (23). Tai 15min patvirtino pati S.Janiušina.
Stela Janiušina ir Laurynas Grigelis
Stela Janiušina ir Laurynas Grigelis / Asmeninio albumo nuotr.

S.Janiušina ir L.Grigelis susipažino kovo mėnesį, kai tenisininkas trumpam grįžo į Vilnių – abu dalyvavo vienos parduotuvės atidaryme. „Antrą mėnesį esame kartu“, – 15min sakė Stela.

Kadangi įsimylėjėlius skiria didelis atstumas – Stela gyvena Lietuvoje, o Laurynas Italijoje – pora brangina kiekvieną kartu praleistą akimirką.

„Šiuo metu Laurynui – pats sezono vidurys, nes vasarą vyksta ypatingai daug turnyrų. Kadangi kartu esame dar trumpai, stengiamės pasimatyti kuo dažniau – pati jau kelis kartus buvau nuskridusi į Italiją, nes jis negali atitrūkti nuo treniruočių režimo. Neverčiu jo važiuoti į Lietuvą, nors pats ir norėtų – stipriai pasiilgo ir Vilniaus, ir Lietuvos. Kadangi mano vasariškas darbo grafikas yra derinamas, galėjimas nuvykti aplankyti savo mylimą žmogų man teikia tik malonumą ir džiaugsmą“, – 15min sakė Stela.

Tačiau, anot merginos, artimiausiuose L.Grigelio planuose figūruoja ir Lietuvos vardas. „Norėčiau čia jį supažindinti su savo tėveliais“, – šypsojosi Stela.

Nors pora kartu vos pora mėnesių, Stela šiuos jųdviejų santykius vertina išties rimtai: „Abu esame jau suaugę žmonės, turime tikslų gyvenime. Galų gale, ar verta ryžtis tokiems santykiams per atstumą, jei nemyli žmogaus, nesirūpini juo ar žiūri nerimtai?“

Asmeninio albumo nuotr./Laurynas Grigelis ir Stela Janiušina
Asmeninio albumo nuotr./Laurynas Grigelis ir Stela Janiušina

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius