Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tituluotos gražuolės „Valandoje su Rūta“ prisipažino, kad jų grožis traukė bėdas

„Vienintelis gražuolių darbas būti gražioms ir daugiau jokių pasiekimų. Jos per pigiai parsiduoda!“ – iš grožio konkursų dalyvių šaipysis verslininkas ir dainininkas Edmundas Štenger-Mundis. „Gražuolių išorė tarsi kiaušinio lukštas – trapi ir greit yranti“, – nuo jo neatsiliks Seimo narė Aušrinė Pavilionienė.
„Valanda su Rūta“
„Valanda su Rūta“ / LNK nuotr.

„Ar grožis gali būti moters priešas?“ – studijoje susirinkusių svečių jau šį šeštadienį klaus laidos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė paskutinėje šio sezono LNK pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“. Laidoje dalyvausiančios buvusių grožio konkursų dalyvės diskutuos, ar įgimtas grožis iš tiesų, kaip kad sakoma liaudies, joms atnešė laimę.

Tituluota gražuolė Sandra Chlevickaitė, auginanti krepšinio žvaigždės Šarūno Marčiulionio sūnų, prisipažins, kad susipažinusi su garsiuoju krepšininku buvo per jauna. „Įsivaizdavau, kad mūsų pažintis baigsis kaip pasakoje: jie gyveno ilgai ir laimingai, tačiau viskas buvo visiškai atvirkščiai. Vis dėlto dabar aš esu labai laiminga“, – atvirumu nustebins „Mis Lietuva 96“ S.Chlevickaitė. Moteris taip pat prisipažins, kad pelniusi gražiausios Lietuvos moters titulą nė nesusimąstė, kad tikroji vertybė – protas, o ne grožis. „Man tebuvo 16 metų. Buvau per jauna ir per kvaila. Aplink mane sukosi daugybė vyrų ir siūlė pačius įvairiausius dalykus. O man terūpėjo aš pati, vakarėliai, drabužiai, kelionės. Dabar viskas yra visiškai kitaip“, – prisipažins S.Chlevickaitė.

Kita laidos dalyvė „Misis Lietuva 92“ Vilija Stankiuvienė tikins, kad jai grožis nieko nedavė, atvirkščiai, pritraukė bėdą. Po vyro žūties moters gyvenime atsirado Algimantas Vertelka, Lietuvoje pagarsėjęs kaip mafijos bosas, vėliau nuteistas už įvykdytas žmogžudystes. „Aš nežinojau, kas jis toks. Gyvendavo pas mane, kai atvykdavo į Vilnių. Jam tai buvo tiesiog patogu“, – tikins V.Stankiuvienė.

Tuo tarpu modeliu dirbusi Vaida Židonytė prisipažins, jog kadaise buvęs draugas buvo taip ja susižavėjęs, kad nuo jo net teko bėgti. „Man buvo švelniai pasakyta, kad kai susituoksime, ant mano kaklo bus dvi grandinėlės: viena iki šaldytuvo, kita – iki vonios kambario“, – pasakos V.Židonytė. Moteris tikins, kad tokie mylimojo žodžiai buvo tarsi įspėjimas, kurį išgirdusi susikrovė daiktus ir nuo šio vyruko paprasčiausiai paspruko.

Tad „Ar būti gražiai reiškia būti laimingai? Ir ar iš tiesų grožis gali būti moters priešas?“ – tokią temą pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ gvildens tituluotos gražuolės Sandra Chlevickaitė, Vaida Petraškaitė, Vilija Stankiuvienė, Vaida Židonytė, Eglija Vaitkevičė, verslininkė Žaneta Fomova, Seimo narė Aušrinė Pavilionienė, verslininkas Edmundas Štengeris-Mundis, aktorius Ramūnas Šimukauskas jau šį šeštadienį 17.30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius