-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tobulas vyras ieško svajonių moters

Laba diena, Ramune. Manau, kad esu „fainas“ vaikinas ir nieko man netrūksta, bet niekaip negaliu surasti tinkamos draugės, žmonos. Nesu nei tinginys, nei „skrudžas“, skiriu begales pastangų ir pinigų jos paieškoms. Ir veltui...
Ramunė Pajuodytė.
Ramunė Pajuodytė / G.Kropio nuotr.

Ji – be abejo, turėtų būti graži, geros figūros, seksuali, protinga, su kuria būtų negėda bet kokioje situacijoje. Taip ieškau jau dešimtį metų... Nesuprantu aš tų moterų, o ypač piktų, iš aukšto žiūrinčių. Ir kodėl reikia taip šaipytis, įžeidinėti, skaudinti? Bet kas visų baisiausia, jos mane labiausiai ir traukia. Nejaugi liksiu senbernis? Esu pasiturintis, tikrai gražesnis už beždžionę, turiu savo verslą, namus. Kas negerai? Ar tai likimas? Ačiū, jei atsakysite. Antanas.

Labas, Antanai. Atrodo, esi patikėjęs idealios moters įvaizdžiu, kaip sakoma, „pasimovei ant kabliuko“ ir savo gyvenimą aukoji vadinamajam „Kaip aš jums atrodau?“ scenarijui. Taip, tik jose kažko vis trūksta ir tikrai ne tavyje!

Žinai, nors tu ir labai atkakliai tvirtini, kad tau tikrai nieko netrūksta, giliai viduje tu ko gero labai tuo abejoji ir nepasitiki savimi. Būdamas protingas ir sveikos nuovokos žmogus tu greičiausiai keli klausimą, o gal vis dėlto bėda yra manyje, jei per tuos dešimtį metų niekaip nesusirandu draugės.

Reikia etalono, su kuriuo būtų negėda pasirodyti arenoje? Mielas Antanai, kam gi ta moteris tau iš tiesų reikalinga: ar kaip moteris – papuošalas, savojo ego stiprintoja, pripažinimo garantija, dar vienas puikus aksesuaras..? O gal geriau paprastesnė, bet su kuria būtų gera bendrauti ir mylėtis? Ir mažiau kainuotų... Ar su tokia neramu, nes neaišku, kaip elgtis, kai ji pasielgia kaip nors neordinariai (ne pagal aiškiai numanomą modelį), ar parodo natūralų nepasitenkinimą kuo nors tavo elgesyje ar žaismingai traukia tave per dantį arba kažko iš tavęs reikalauja? Baisu realybės, realių santykių, nesuvaidinto intymumo, realių kito žmogaus ir tavo paties trūkumų bei ydų ar kitų nelabai gražių, bet neišvengiamų dalykų kiekvienuose santykiuose? Baisu, kad pasišaipys, įžeis? Nagi, nejaugi tai tavęs neįkvepia kovai su savo kompleksais, baimėmis? Ir kas gi iš tiesų iš aukšto žiūri, ar tik ne tamsta?

Manau, tu desperatiškai vaikaisi neegzistuojančią būtybę, savo fantazijų fėją. Pabusk, atsimerk ir pradėk gyventi, nustok pagaliau vaidinti savo liūdną rolę, geriau nueik į gerą spektaklį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius