Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tomo Odello koncerte Vilniuje – ir Monika Pundziūtė: britų žvaigždės hitas lėmė jai pergalę „X Faktoriuje“

Pirmadienio vakarą Vilniuje koncertavo britų žvaigždė Tomas Odellas. Čia jis pirmą kartą svečiavosi su gastrolėmis „Wrong Crowd Tour“. Pasirodymo nepraleido ir didelė atlikėjo gerbėja Monika Pundziūtė, kuriam, ji juokauja, jaučiasi skolinga – sudainavusi T.Odello hitą „Another love“ Monika sužibėjo „X Faktoriuje“.
Tomas Odellas ir Monika Pundziūtė
Tomas Odellas ir Monika Pundziūtė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

26-erių Tomas Odellas į koncertų salę „Compensa“ pritraukė minią savo gerbėjų.

Publikoje buvo galima sutikti ir Viliją Matačiūnaitę, Eglę Kernagytę, Gabrielę Martirosianaitę, Moniką Pundziūtę. Pastaroji 15min pasakojo, kad į atlikėjo pasirodymą net nedvejodama nusipirko bilietą.

„Kai sužinojau, kad Tomas atvažiuoja į Lietuvą, nebuvo net abejonės, ar eisiu ten“, – 15min sakė M.Pundziūtė.

Be to, Monika yra ne kartą dainavusi Tomo Odello vieną žinomiausių hitų „Another love“. Būtent su šiuo kūriniu ji žibėjo 2015-aisiais „X Faktoriuje“ ir galiausiai tapo projekto nugalėtoja.

VIDEO: Monika Pundziūtė | X Faktorius 2015 m. LIVE | 12 serija

„Visą laiką labai žavėjausi jo muzika. Aš pasiūliau pirmoje laidoje dainuoti šį hitą. Tik dėl šitos dainos laimėjau „X Faktorių“. Kai finale reikėjo dainuoti paskutinę dainą, pasirinkau šią – per pasirodymą visi balsai pradėjo kilti ir tada nugalėjau!“, – šypsojosi M.Pundziūtė.

Monika juokavo, kad dėl pergalės jaučiasi net šiek tiek skolinga Tomui Odellui: „Norėčiau jam pasakyti „ačiū“, – sakė ji.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Monika Pundziūtė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Monika Pundziūtė

Kuo ją žavi atlikėjo muzika? „Jis niekada neapsimetinėja. Jis yra toks, koks yra. Klausant muzikos, gali matyti Tomo vidų. Jokių melų, jokių apgavysčių, jis tikras.“

Dažnai klausydama atlikėjo muziką, Monika sako, kad kone visas dainas jau išmoko atmintinai. Tad ir būdama publikoje dainavo kartu su Tomu: „Pirmą albumą žinau visą. O naujasis albumas neseniai išleistas, dar mokausi, bet dainuoti galėjau.“

Į koncertą Monika atlydėjo brolis Paulius: „Nuo to karto, kai parodžiau Tomo Odello dainas, jis pradėjo klausytis muzikos, nes anksčiau nebuvo toks muzikos gerbėjas“, – 15min sakė Monika Pundziūtė.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Monika Pundziūtė su broliu Paulium
Luko Balandžio / 15min nuotr./Monika Pundziūtė su broliu Pauliu

Pavergiantis Tomo Odello paprastumas ir profesionalumas

Prieš Tomo Odello pasirodymą savo pasirodymą surengė lietuviai „The Station“.

21 val. vakaro kaltininkui vos žengus į sceną, publiką, kurios daugumą sudarė jaunos merginos, ėmė tiesiog spiegti – Tomo Odello koncertas čia tikrai buvo laukiamas.

Netaręs nė žodžio, jis tiesiog sėdo prie fortepijono ir pradėjo savo pasirodymą. Paprastas, šiltas ir visa širdimi atsidavęs muzikai – būtent toks jis išliko viso koncerto metu.

„Kaip jaučiatės? Mums gera būti čia. Jau ilgą laiką laukėme šios progos. Ačiū, kad mus priėmėte“, – šypsojosi nuo scenos jis.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Tomo Odello koncerto akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Tomo Odello koncerto akimirka

Žavėjo jis ne tik savo tikrumu – o ir muzikiniu profesionalumu: švarus, ausiai mielas falcetas, platus diapazonas, puikiai įvaldyti fortepijono klavišai, tik sustiprino jo atliekamų kūrinių vertę.

Klausytojų širdis jis virpino ne tik pristatydamas praėjusią vasarą išleistą antrąjį studijinį albumą „Wrong Crowd“, bet ir atlieko hitus iš platininiu tiražu parduoto debiutinio albumo „Long Way Down“.

Pirmasis Tomo albumas atskleidžia kiek ramesnę jo pusę, o kitas – judresnę, kiek pašėlusią, rokerišką sielą. Tad viso koncerto metu besikeičiantys ritmai pavergė tiek lyriškesnės, tiek trankesnės muzikos gerbėjus.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Tomo Odello koncerto akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Tomo Odello koncerto akimirka

Pasirodo, kad pirmą kartą Lietuvoje besisvečiuojantis atlikėjas turėjo progą ir pasivaikščioti po Vilnių.

„Vakar turėjom laisvą dieną čia. Buvo malonu apžiūrėti miestą. Aplankėme ir keletą puikių barų. Tikrai labai gražus miestas ir džiaugiuosi šiandien čia grodamas“, – kalbėjo Tomas Odellas.

Įpusėjus pasirodymui jis sugebėjo visą publiką pastatyti ant kojų nepratardamas nė žodžio – klausytojai patys pajautė, kad laikas šokiams prasideda.

Žinoma, sugrojo ir visiems puikiai žinomą hitą „Another Love“, kurio pirmieji akordai džiaugsmingai buvo pasitikti ir Vilniaus publikos.

VIDEO: Tom Odell - Another Love

Tomas Odellas visiems atėjusiems atidavė daugiau nei dvi valandas valandos trukusią duoklę, ir panašu, galėjo groti bent tiek pat – 26-erių vaikino energija, atrodo, buvo neišsenkanti.

VIDEO: Tom Odell - Real Love
VIDEO: Tom Odell - Magnetised (Official Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius