-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Triškutė dėl intrigų gali kreiptis į teismą

Naujienų portalui 15min.lt tituluota gražuolė papasakojo, kaip prieš savo valią buvo įvelta į žiniasklaidoje dirbančių žmonių intrigas. Manekenė sako, jog nesulaukusi jų viešo atsiprašymo kreipsis į teismą.
R.Triškutė tikina nesigręžiojanti į praeitį ir and E.Dragūno nepykstanti.
R.Triškutė pasipiktinusi „juodu" žiniasklaidos darbu, todėl ketina kreiptis į teismą. / Asmeninio albumo nuotr.

Santykius paneigė

Prieš kelias savaites duodama interviu žurnalui „Klubas“ R.Triškutė papasakojo apie artimus jos ir dainininko Egidijaus Dragūno santykius. Praėjusios savaitės žurnalo „Žmonės“ numeryje galėjome rasti E.Dragūno interviu, kuriame vyras tikino, kad jo gyvenime R.Triškutė neužima tiek vietos, kiek pati pasakoja. Rimą Egidijus pavadino tiesiog pažįstama mergina ir tikino po jos duoto interviu žurnalui visus ryšius su gražuole nutraukęs.Prie mano širdies niekas nesilies savo purvinomis rankomis ir manęs nejuodins, – įniršusi kalbėjo Rima.

Susisiekėme su manekene ir pasiteiravome, kas iš tiesų čia vyksta ir kodėl, jos manymu, E.Dragūnas artimus jųdviejų santykius paneigė. Pasirodo, mergina iškėlė žiniasklaidoje dirbantiems asmenims ultimatumą, mat kaltina juos melu ir žada pasitelkusi į pagalbą teisininkus viską išsiaiškinti iki galo. „Noriu greičiau pamiršti šią istoriją. Manęs niekas taip nežemins ir niekas taip neskaudins“, – 15min.lt kalbėjo Rima.

„Padavėjos darbo neieškau“

Pasirodo, dėl kelių publikacijų viename interneto portale mergina nejuokais įsižeidė, nes įsitikinusi, kad jos yra klaidinančios. Šiuo metu modeliu Milane dirbanti Rima sako, kad kreipsis į advokatus. Mat viename interneto portale buvo paskelbta apklausa, kurioje skaitytojų klausta, kas, jų manymu, yra melagis: E.Dragūnas ar R.Triškutė.

Pasak R.Triškutės, publikacija ir antraštė skelbia, kad ji – melagė.

„Tas portalas niekada nepaskambina ir jokių interviu neima. Parašo ir viskas. Už visas jų klaidingas istorijas kreipsiuosi į teismą. Be to, jie kažkada rašė, kad dirbu padavėja, nors tuo metu sėkmingai dirbau ir dirbu Milane modeliu. Tą gali patvirtinti ir mano motininė modelių agentūra „Supermodels“ Lietuvoje bei modelių agentūra Milane“, – kalbėjo mergina.

Įvėlė į intrigas

Tituluotoji gražuolė Rima Triškutė.
R.Triškutė jaučiasi įvelta į intrigas.

Rima pasakojo paskambinusi minėto portalo savininkui. Esą šis tikino nieko nežinąs ir pasiūlė R.Triškutei paskambinti tariamai portalo vyriausiajai redaktorei Ievai bei pasikalbėti. „Paskambinau duotu telefonu Ievai ir pasirodo, jinai jau pusę metų dirba populiariame žurnale. Man portalo savininkas davė telefono numerį ir pasakė: „Skambink Ievai ir aiškinkis“, – tikino R.Triškutė.

Rima Ievai paskambino. Tariamos interneto portalo vyriausiosios redaktorės atsakymai į Rimos klausimus merginą labai nustebino. „Jinai man sakė, kad pusę metų dirba žurnale ir su portalu neturi nieko bendro jau pusmetį. Blogiausia, kad už tai nė vienas neprisiima atsakomybės“, – pasipiktinusi tituluota gražuolė.

Grasina teismu

R.Triškutė tikina portalo savininką įspėjusi, jog jei šis neišims klaidinančio straipsnio arba neparašys viešo atsiprašymo, mergina kreipsis į teismą.

„Tie straipsniai yra visiška netiesa, absurdas. Juos skaito tauta ir susidaro klaidingą nuomonę. Savęs žeminti ir įžeidinėti neleisiu niekam. Prie mano širdies niekas nesilies savo purvinomis rankomis ir manęs nejuodins. Jei šie straipsniai nebus išimti arba nebus viešo atsiprašymo, pasakiau, kad tuomet kalbėsis su mano advokatu teisme. Jei neišeis visko išspręsti gražiuoju, pradėsiu santykius aiškintis su žurnalistais teisme“, – pažadėjo gražuolė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius