Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Triumfo arkoje“ Prudnikovaitė pravirkdė Večerskį

Per ketvirto turo antrą „Triumfo arkos“ laidą šeštadienį iš komisijos lūpų išsprūdo didžiausio pretendento į auksinį balsą vardas. Savo puikiu pasirodymu vieningai komisiją ir žiūrovus sužavėjo Vaidas Vyšniauskas. Tačiau, susumavus pirmųjų dviejų laidų rezultatus, pirmąją vietą projekte užima Liudas Mikalauskas, o paskutinėje vietoje liko naujokas Justinas Lapatinskas.
Ieva Prudnikovaitė
Ieva Prudnikovaitė / Festivalio organizatorių nuotr.

Kitiems projekto dalyviams sekėsi geriau, kai kuriems jų net pavyko pravirkdyti komisiją. Labai susikaupusi scenoje Ieva Prudnikovaitė ryti ašaras privertė komisijos narį Adolfą Večerskį.

„Klausau muziką ne ausimis, o kūnu, ir kartais verkiu. Tai širdininko muzikos suvokimas. Manyje susikaupė ašaros. Aukščiau aš klausyti nebegaliu...“ – prisipažino aktorius.

Už vidinę inteligenciją ir pažangą vertintojai pagyrimų negailėjo admirolui Liudui Mikalauskui. Už įsijautimą pagirtas ir solistas Egidijus Bavikinas.
 
Praėjusios laidos naujokas, kuriam po pirmojo pasirodymo teko išgirsti daug komisijos kritikos, J. Lapatinskas prieš pasirodymą sakė, kad projekte kol kas jaučiasi „lyg šuniui penkta koja“ ir pridūrė, kad į komisijos kalbas nekreipia dėmesio.
 
Tačiau antruoju pasirodymu vaikinas komisijos pirmininką Vytautą Juozapaitį privertė atsiimti savo žodžius. Praėjusį šeštadienį pastarasis sakė, kad Justui geriau sektųsi Seime, tačiau po antrojo pasirodymo pripažino: „Galit į Seimą neit“.
 
„Jūs turite fantastinį balsą, tik jo nedrožkite“, – dar ir patarė V. Juozapaitis.
 
Šmaikštusis laidos vedėjas Marius Jampolskis praėjusios savaitės laureato Jaronimo Miliaus prieš pasirodymą klausė, ar ir šį savaitgalį tęsis „milizmo“ reiškinys. Į tai J. Milius atsakė antrą kartą dainuodamas operą.
 
Po šio pasirodymo vėl pasipylė komisijos pagyros.
 
„Jaronimas – šaunuolis. Jis tiki tuo, ką daro. Nors kartais spaudoje vis dar prasprūsta, kad jis vis tiek rokeris, bet pasirodo, kad tai vienas kitam nemaišo. Todėl ko gero kitiems rinkimams mes kursime roko ir operos partiją“, – entuziastingai kalbėjo V. Juozapaitis. 
 
Tačiau didžiausio komisijos susižavėjimo sulaukė Vaidas Vyšniauskas, kurį komisiją pripažino vakaro lyderiu ir ryškiausiu pretendentu į projekto renkamą auksinį balsą. „Jis įeina į dramatinio dainavimo elitą“, – atvirai žavėjosi V. Juozapaitis.
 
Deja, ne visi projekto dalyviai galėjo padainuoti gyvai – paskutinio solisto Edmundo Seiliaus pasirodymas buvo pakartotas praėjusios laidos įrašas.
 
Kurie du projekto dalyviai turės palikti „Triumfo arką“ paaiškės kitą šeštadienį, kai muzikiniame projekte liks varžytis tik aštuoni dalyviai – daugiau naujokų nebebus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius