Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tu gali šokti“: populiariausiu šokėju tapo Tomas! (nuotraukos)

Sekmadienio vakaro TV3 projekto „Tu gali šokti“ gerbėjai laukė su nekantrumu. Pagaliau paaiškės – kas taps populiariausiu šalies šokėju.
„Tu gali šokti“ akimirka
„Tu gali šokti“ akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Įveikę visus varžovus į finalą pateko keturi šokėjai – Gaudrė, Irina, Naglis ir Tomas. Tačiau nugalėtojas bus tik vienas. Ką šokėjai yra paruošę ir kuo ketina nustebinti publika, ar jiems pasiseks? Tokie klausimai kirba visų palaikančiųjų stovyklose.

Kaip įprasta savąsias vietas užėmė komisijos nariai – Vaidotas Martinaitis, Eglė Visockaitė ir Nerijus Juška, tačiau finale jie teturi patariamąjį balsą. Sėkmę šokėjams lems žiūrovų palaikymas.

Du mėnesius trukusias alinančias treniruotės iškentusiems finalininkams padalinti numeriai ir paskelbta balsavimo pradžia: Gaudrė (1), Naglis (2), Irina (3), Tomas (4). Susirinkusius šokėjai pasveikino bendru Šarūno Kirdeikio pastatytu šokiu pagal „Eurovizijos“ nugalėtojos Lenos kūrinį „Satellite“.

Papildyta 20.05 val.: Vakaro programą pradėjo Naglis ir Tomas. Juodai apsirengę vaikinai sušoko energingą šokį. E.Visockaitė pagyrė kiekvieno individualų pasirodymą, tačiau jai pritrūko idealaus sinchrono. V.Martinaitis tikino, kad vaikinai supanašėjo projekto metu gerąja prasme. Audringai palaikant publikai N.Juška gyrė, kad vaikinai programą pristotino šuoliukų ir sukinių.

Irina ir Gaudrė parodė kabareto šokį. „Esate labai skirtingos, bet abi turite savybes reikalingas nugalėtojai“, – tikino E.Visockaitė, V.Martinaitis ir N.Juška žavėdamiesi gyrė spindintį dalyvių šokį.

Tarpiniai rezultatai: pirmauja Tomas, Naglis, tada Gaudrė, o paskutinioji Irina.

Pirmoji solo šokį parodė Gaudrė. „Žinojau, kad gali daug, bet nežinojau, kad tiek daug“, – gerėjosi E.Visockaitė. N.Juška paragino Gaudrę patempti pėdas ir pademonstravo visai salei, kaip tai turėtų atrodyti.

Papildyta 20.24 val.: Naglis parodė charakteringą šokį. „Turi charakterį, bravo. Matyt, tiesa, kad esi „velnių priėdęs“, – džiaugėsi V.Martinaitis. Anot E.Visockaitės, šokis buvo kitokio charakterio nei Nagliui įprasta ir nors galima buvo pajausti šokėjo įtampą, jis parodė dažnai nematomą savo pusę.

„Įspūdinga. Nepriklausomai nuo to, kad tai buvo tarsi laisva improvizacija, tai buvo nuoširdu ir tikra. Man choreografija net nerūpėjo, ji užbūrė“, – pamatęs jausmingą Irinos šokį sakė V.Martinaitis. Mergina sulaukė pagyrų ir iš N.Juškos.

Tomas parodė Michaelo Jacksono šokį. Nors kai kuriems komisijos nariams norėjosi išvysti ką nors nauja, N.Juška pateisino šokėjo pasirodymą pavadindamas M.Jacksono judesius Tomo koziriu.

Tarpiniai rezultatai (pradedant surinkusiu daugiausiai balsų): Tomas, Gaudre, Naglis ir Irina.

Papildyta 20.31 val.: Gaudrė ir Naglis sušoko rumbą. „Pats tikriausias aistros šokis. Jūs per šį projektą pasidarėte tokie puikūs šokėjai ir artistai. Jūs gyvenate scenoje ir leidžiate mums gyventi“, – žavėjosi V.Martinaitis. Tomas ir Irina parodė uždegantį tango, o daugiau kaip pusę šokio Irina atliko užrištomis akimis. „Netikėjau, kad šis projektas pakils tiek laiptelių į viršų. Šou baigėsi, bet jei nesibaigtų, nežinau, kokias aukštumas jie dar pasiektų“, – šypsojosi N.Juška. Tomas ant teisėjo pademonstravo, kad per akių raištį Irina tikrai negalėjo nieko matyti.

Tarpiniai rezultatai (pradedant surinkusiu daugiausiai balsų): Gaudre,Tomas, Naglis ir Irina.

Papildyta 21.07 val.: Įspūdingą hiphopo šokį parodė Gaudrė ir Tomas. „Tai geriausias šio vakaro šokis. Tai buvo idealu“, – gyrė V.Martinaitis. „Jėga. Geras. Wow“, – įspūdžiais dalijosi N.Juška. Irina su Nagliu parodė modernų šokį.

Balsavimas sustabdytas. Žiūrovams šokį parodė anksčiau iš projekto iškritusi Modestos ir Dano pora, sulaukusi gausių salės ovacijų.

Paaiškėjo, kad mažiausiai žiūrovų balsų surinko ir 4-ąją vietą užėmė Irina. Trečioji vieta atiteko Nagliui.

Papildyta 21.37 val.: Šokį padovanojo Modestos ir Lauryno pora, o tuomet didįjį siurprizą surengė visi projekto choreografai sušokę bendrą šokį kartu su komisijos nariais. Populiariausiu šokėju tapo ir 5 tūkst. eurų gavo Tomas. Antroji liko Gaudrė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius