Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tu gali šokti“: iškrito tautinių šokių šokėja Inga ir Karolis iš Mažeikių (nuotraukos)

Sekmadienio vakarą paaiškėjo pirmieji du TV3 projekto „Tu gali šokti“ dalyviai, turėję pasitraukti iš tolimesnių kovų.
„Tu gali šokti“ filmavimo akirmika
Laidos akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Penktadienį vakare žiūrovai jau galėjo išvysti specialią projekto laidą, kurioje prisistatė 7 poros – 7 vaikinai ir 7 merginos, kurie pradėjo savo kovą dėl pergalės.

Keturiolika šokių projekto dalyvių, nors ir suskirstyti poromis, nebūtinai tą patį vakarą iškris kartu – palikti „Tu gali šokti“ gali skirtingų porų atstovai. 7 dalyvių poros: Laurynas ir Gaudrė, Naglis ir Inga, Rima ir Tomas, Gintarė ir Viktoras, Tomas ir Alina, Irina ir Karolis, Modesta ir Danas.

Papildyta 20.00 val.:  Pirmąjį „iškrentamąjį“ sekmadienį pasirodymus komentavo itin garbinga komisija su svečiu iš užsienio priešakyje. Šokėjus vertino: profesionali šokėja Eglė Visockaitė, balerūnas Nerijus Juška, aktorius Vaidotas Martinaitis ir projekto „So You Think You Can Dance“ prodiuseris Jeffas Thackeris, atvykęs iš už Atlanto. Svečias tikino, jog Lietuvoje šokėjai ne prastesni nei Amerikoje. Po trumpų komisijos išsakytų lūkesčių pamatyti šokėjų treniruočių darbą, visi 14 parodė nuotaikingą bendrą šokį.

Išlikimo kovoje pirmieji pasirodė Modesta ir Danas, paruošę Brodvėjaus šokį. Pora žaismingai sušoko stilingos merginos ir bandito šokį. E.Visockaitė pagyrė Daną, kad jis išmoko šokti su partnere. Porą pagyrė ir J.Thackeris, tik palinkėjęs labiau kreipti dėmesį į kameras ir dovanoti malonumą žiūrovams. Kaip priminė laidos vedėjas Leonardas Pobedonoscevas, trys mažiausiai žiūrovų balsų surinkusios poros, privalės susirungti žūtbūtinėje kovoje, o jų šokėjai turės parodyti komisijai solinius pasirodymus.

Papildyta 20.13 val.: Antroji pora – Rima ir Tomas rodė jausmingą šokį – rumbą, sulaukusią audringų aplodismentų. „Mačiau meilę, mačiau romantiką ir man tai labai patiko“, – sakė E.Visockaitė, o V.Martinaitis tikino, kad jam pritrūko bučinio. „Rima, tavo kūno linijos nuostabios ir tu šypsojaisi. Tomai, tu neturėtum būti toks susikaustęs, bet tikrai nusipelnei to bučinio“, – žavėjosi J.Thackeris.

Tretieji pasirodė Alina ir Tomas, sušokę improvizuotą meilės istoriją. „Tu netvirtai stovi ant kojų, tave mėtė po sceną, atsipalaiduok“, – Aliną ragino N.Juška. V.Martinaitis tikino perskaitęs istoriją ir jam buvo gražu. „Tu gali tai, pamiršk apie kojas, turi puikių būdo bruožų, lipk į antrą aukštą. O tu Tomai, esi labai talentingas, tu moki parodyti savo partnerės geriausias puses, taip ir turi būti“, – teigė J.Thackeris.

Papildyta 20.46 val.: Šokėjus scenoje pakeitė Naglis ir Inga, parengę jausmingą contemporary stiliaus šokį. „Ingute, tau labai trūksta plastikos“, – sakė N.Juška, pridurdamas, kad nematė šokio, o tik vaidybą. J.Thackeris gyrė poros choreografiją, kurią sukūrė Gytis Ivanauskas, ir tikino, kad Inga pranoko jo lūkesčius, o Naglis puikiai atliko savo vaidmenį.

Penktoji pora Gintarė ir Viktoras savo pasirodymui paruošė aistringą argentinietišką tango. E.Visockaitė tikino, kad porai pritrūko laiko išmokti žingsnelius, o N.Juška, nors ir sutikęs, kad kojos nebuvo tvirtos, šokis švarus, tačiau gyrė šokėjų aistrą. „Mačiau tave, Viktorai, einantį kaip matadorą. Komplimentai jums abiems. Labai didžiuojuosi jumis“, – pagyrų negailėjo J.Thackeris.

Po jauniausių konkurso dalyvių į sceną žengė Gaudrė ir Laurynas. Linksmą jų pasirodymą su daugybę vaidybinių elementų publika sutiko tikra audra. V.Martinaitis porai plojo atsistojęs – „Tobula“ tepasakė jis. „Šokis buvo fantastinis. Mačiau ir vaidybą, ir sinchroną“, – sakė N.Juška. „Dėkoju už puikią choreografiją, humorą, šokį. Kita vertus, tai jūsų žanras. Bet tai jūsų stilius“, – komentavo J.Thackeris.

Paskutinieji prieš žiūrovus ir komisiją stojo Irina ir Karolis, kuriems šokį statė Jurijus Smoriginas. „Esate abu labai išraiškingi, energingi, įtaigūs, bet jūs kiekvienas atskirai sau. Kai šokote kartu, tarsi kontakto nebuvo. Nedovanojote šventės vienas kitam“, – sakė V.Martinaitis. N.Juška prašė daugiau plastikos iš Karolio, o E.Visockaitė taip pat pasigedo poros ryšio. „Jūs šokote individualiai. Džiazas – labai stilingas šokis, bet nežinau, ar tai geriausia, ką galite“, – vertino J.Thackeris.

Papildyta 21.30 val.: Mažiausiai žiūrovų balsų surinko trys poros – Naglis ir Inga, Irina ir Karolis bei Tomas ir Alina. Kiekvienas iš šių porų šokėjų parodys solinį numerį. Po visų jų peržiūros teisėjai iš projekto pašalins vieną vaikiną ir vieną merginą. Pirmoji šoko Inga, į sceną ji lipo apsirengusi tautiniais drabužiais. Tiesa, šokėjai pasirodymui turėjo tik po 30 sekundžių. Antrasis šoko Naglis, po jo – Irina, jos partneris Karolis. Tuomet pasirodė Alina ir jos partneris Tomas.

Kol komisija svarstė, ką palikti, o ką išmesti iš šou, žiūrovus Vilniuje linksmino svečias iš Los Andželo, „„So You Think You Can Dance“ dalyvis, patekęs į pirmąjį dešimtuką – Jasonas. Jis sveikino visą lietuviškojo šou dalyvių 14-uką, ragino daug dirbti ir tobulėti.

Iš trijų merginų – Ingos, Alinos ir Irinos – projektą tenka palikti tautinių šokių šokėjai Ingai. Kitos dvi šokėjos, nors ir nesublizgėjo šokdamos porose, teisėjų teigimu, dar turi atsiskleisti. Po jų verdiktą išgirdo Naglis, Karolis ir Tomas. Paaiškėjo, kad projektą palieka Karolis. Tomas prisijungė prie kitų dalyvių be diskusijų, o Nagliui buvo liepta suvyriškėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius