Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tunikų ir rankinių kolekcija moteris pavers gėlėmis (nuotraukos)

Pučiant žvarbiam pavasario vėjui, trečiadienio vakarą ryškiomis spalvomis šildė ir vasarą pranašavo dizainerės Aušros Žvirblienės Haglund naujausios kolekcijos modeliai. Šįkart menininkė, jau penkerius metus kurianti Lietuvoje rankines, moterims pasiūlė dar ir universalių bei praktiškų tunikų, pasiūtų iš 2010 metų vasaros itališkų medžiagų ir madingų spalvų.
Menininkės tunikų ir rankinių kolekcija pristatyta Užupio Mažojoje Italijoje.
Menininkės tunikų ir rankinių kolekcija pristatyta Užupio Mažojoje Italijoje. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 2 Rankinė Užupis

Menininkė naujausią savo kūrinių kolekciją nusprendė pristatyti savo namo, pavadinto Mažąja Italija, kieme – Užupyje. Susirinkusius svečius ir dizainerės meno gerbėjus vakaro šeimininkė kvietė vaišintis ryškiaspalviais guminukais ir kokteiliais, kurie pranašavo, kad panašias spalvas netrukus bus galima išvysti ir ant terasos, laikinai virtusios podiumu.

Su manim visuomet išlieka mano silpnybė ir didžiausias malonumas – oda, kurią šiai kolekcijai aš dar ir išsiuvinėjau. Tam, kad jūs, moterys, taptumėte gėlėmis!„Šis namas vadinasi Mažoji Italija. Tai savotiškai simboliška, nes ir šią kolekciją įkvėpė iš Italijos atkeliavusios 2010 metų vasaros medžiagos ir spalvos, – šypsojosi A. Žvirblienė Haglund, dėkodama visiems draugams, padėjusiems jai „užsiauginti sparnus“.

Netrukus pasirodę kolekcijos modeliai leido mėgautis ryškiomis spalvomis, kurių dažnai trūksta Lietuvos gatvėse. Jau pusmetį tunikas kurianti dizainerė vakaro liudininkams parodė, kad tunika gali būti naudojama įvairiais tikslais: kartais ji atrodo labai šventiška ir puošni, o kartais – tinkama eiti į parduotuvę nusipirkti pieno. Modeliai pademonstravo, kad tunikos gali puikiai virsti tiek suknelėmis, tiek palaidinėmis, tinkamomis nešioti su kelnėmis ar timpomis.

Tačiau ne tik į tunikas buvo galima paganyti akis – dizainerė nepamiršo ir savo aistros – odinių rankinių, kurioms taip pat nepagailėjo ryškių spalvų bei siuvinėtų gėlių.

„Su manim visuomet išlieka mano silpnybė ir didžiausias malonumas – oda, kurią šiai kolekcijai aš dar ir išsiuvinėjau. Tam, kad jūs, moterys, taptumėte gėlėmis!“, – kolekciją pristatė A. Žvirblienė Haglund.

Dizainerės karjerą Aušra pradėjo Švedijoje, į kurią ją ilgam laikui nubloškė meilė. Gyvendama Švedijoje, ji pradėjo kurti rankines ir sėkmingai jas pardavinėti Amerikoje. Po dramatiškų gyvenimo posūkių Aušra grįžo į Lietuvą, ne tik kūrė rankines, bet ir vedė TV laidas, dirbo dizaino salonuose. Daugelis Aušrą prisimena kaip kultinės radijo laidos „Pabudome ir kelkimės“ vedėją, dirbusią duetu su Giedrium Masalskiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius