-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Turkijoje su žmona poilsiavęs aktorius Vidas Petkevičius: „Kol pajudėsiu, tol keliausiu“

Lietuvos teatro, kino ir televizijos aktorius, TV3 serialo „Pamiršk mane“ veidas Vidas Petkevičius atostogų sezoną jau atidarė. Radę atokvėpio minutę kartu su žmona jiedu neseniai lankėsi Turkijoje ir mėgavosi puikiais orais, gardžiais patiekalais bei ramiu poilsiu.
Vidas Petkevičius
Vidas Petkevičius / TV3 nuotr.

V.Petkevičius – aistringas keliautojas. Jo gyvenimas – nuolatinės gastrolės, įvairūs festivaliai ir renginiai, pažintinės kelionės. Šįkart į Turkiją garsus aktorius vyko tiesiog pailsėti ir pabūti su žmona.

„Kiekviena kelionė turi savo tikslą. Šįkart leidomės į šią turistų pamėgtą šalį, nes, kaip ir visi ten vykstantys poilsiautojai, norėjome atsipūsti, neapsikrauti jokiais papildomais su kelione susijusiais rūpesčiais. Turkija tam ideali, aptarnavimas viešbučiuose – puikus. O ir ta užsitęsusi žiema... Buvau labai pasiilgęs saulės“, – pasakoja garsus aktorius.

Jis pasakoja esąs aplankęs visus pasaulio žemynus. Išskirti gražiausias lankytas vietas V.Petkevičiui būtų pernelyg sunku – kone kiekviena vietovė turi ką nors savito, įspūdingo. „Esu buvęs visuose žemynuose, daugybėje šalių – tiek mažų, tiek didelių. Didžiulį įspūdį man paliko Australija. Nepaprasto grožio miestas yra Azerbaidžano sostinė Baku. Ir kone kiekvienoje šalyje atrandi kokį nors unikalų kampelį, kur norisi vėl apsilankyti“, – sako šypsodamasis TV3 serialo „Pamiršk mane“ aktorius.

Kelionių magija garsų kino, teatro bei televizijos aktorių užbūrė dar ankstyvoje vaikystėje. Šiandien jis tikisi, jog sveikata leis keliauti dar ne vienus metus. „Kol judėsiu, tol keliausiu“, – sako juokaudamas V.Petkevičius, pirmadieniais–ketvirtadieniais 19.20 val. su TV3 žiūrovais pasisveikinantis seriale „Pamiršk mane“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius