Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„TV šeškui“ Daina Bilevičiūtė atskleis savo naujo verslo idėją

Pasibaigus Velykoms Vytautas ir Gytis Šapranauskai neleis liūdėti ir nugrimzti į rutiną bei monotoniją. Ateinantį savaitgalį laidoje „TV šeškas“ pas Vytautą ir Gytį Šapranauskus svečiuosis neeilinės asmenybės: dainininkė Daina Bilevičiūtė, tabako žinovas Edvardas Volskis ir visuomenę šokiruoti mėgstantis Nerijus Pečiūra.
Daina Bilevičiūtė
Daina Bilevičiūtė / TV3 nuotr.

Penktadienį, balandžio 17 dieną, laidoje „TV šeškas“ bus daug juoko, geros nuotaikos ir linksmų istorijų, kurias TV6 žiūrovams pasakos Daina Bilevičiūtė. Dainininkė šokiruos atskleisdama paslaptį apie savo ateities planus. Pasirodo, ji ruošiasi atidaryti kaimo turizmo sodybą. Įdomiausia, kad tai nebus paprasta kaimo turizmo sodyba. Daina sugalvojo pralinksminti svečius ir sodyboje rengti naujausias madų demonstracijas, kurios vyks kiaulių ir karvių garduose. Dėl ko Daina norėtų būti kvaila ir ką baisaus ją priverčia daryti krizė, TV6 žiūrovai sužinos pažiūrėję „TV šešką“ penktadienio vakarą, 23.00 val.

Šeštadienį, balandžio 18-osios vakarą, Vytautas Šapranauskas kartu su savo senu bičiuliu Edvardu Volskiu mėgausis prabangiais meksikietiškais cigarais ir bandys išaiškinti jų teikiamus malonumus bei žalą. Edvardas su malonumu sutiks pasidalyti visomis žiniomis apie tabaką: išaiškins skirtumą tarp cigarų ir cigarečių, išmokys Vytautą teisingai rūkyti cigarą ir papasakos, kokie gėrimai labiausiai tinka jį rūkant. Pasirodo, Edvardas Volskis nėra paprastas žmogus, jis be galo mėgsta aristokratišką sporto šaką golfą, prabangų salyklinį viskį, kuriuo mėgausis laidoje, ir brangius gerus cigarus. Visas tabako paslaptis sužinosite šeštadienio vakarą, 23.00 val. pažiūrėję laidą „TV šeškas“.

Sekmadienį TV6 laidos „TV šeškas“ vedėjas Vytautas Šapranauskas kalbins visiems gerai pažįstamą Lietuvoje žmogų, kuris savo apranga, stiliumi ir elgesiu ne kartą šokiravo Lietuvos žmones – Nerijų Pečiūrą. Jį vieni garbino už drąsą, kiti keikė už stilių, tačiau abejingų nebuvo. Nerijus taip pat yra žinomas kaip „atsuktuvas“ ir Lietuvos pankų tėvas. Linksmai šnekučiuodamasis su Vytautu, Nerijus prisimins savo jaunystę, kai buvo pankas, ir nejučia išpasakos, kad iki 25 penkerių metų sėdėjo tėvams ant sprando ir nieko nedarė. Dėl to tėvai smarkiai supyko ir net išvarė jį iš namų.

Kaip N. Pečiūra studijoje lašinius valgė ir kodėl jis nemėgsta automobilių – sužinosite laidoje „TV šeškas“ sekmadienį, 23.00 val. tik per TV6.

Intriguojantys pokalbiai ilgojo savaitgalio vėlais vakarais laidoje „TV šeškas“ tik per TV6!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius