Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV3 „Gyvenimas yra gražus“ laidoje – Žydrūno Savicko vestuves aptemdė apsaugininkų netinkamas elgesys

Naujajame TV3 sezone po atostogų į eterį grįžta žiūrovų pamėgta laida „Gyvenimas yra gražus“ – kupina naujų įspūdžių, nuotykių ir įdomių istorijų.
Ž.Savicko vestuvės
Ž.Savicko vestuvės. / TV3 nuotr.

Ne veltui sakoma, kad vasara – vestuvių metas. Ne išimtis ir praėjusioji. Skirtumas tik tas, kad šiemet tuokėsi poros, kurių, einančių prie altoriaus, mažai kas tikėjosi pamatyti.

Dar ne taip seniai šešis kartus stipriausiu pasaulio žmogumi tituluotas Žydrūnas Savickas buvo nusprendęs pailsėti nuo alinančių treniruočių ir įtempto varžybų grafiko. Regis, tuomet buvo pats metas žengti prie altoriaus su ilgamete gyvenimo drauge Jurgita Vorobjovaite. Juolab kad pora neslėpė noro kuo greičiau įteisinti savo santykius. Tačiau, visų nuostabai, vedybų planai buvo atidėti. O štai šiemet, kai galiūnas kone kas savaitę skina pergales stipruolių varžybose ir ruošiasi vienam svarbiausių sezono startui – pasaulio čempionatui, rado laiko ir tuoktuvėms.

„Visus pasirengimo darbus dalinomės kartu: rinkomės bažnyčią, puotos vietą, sprendėme, kokie patiekalai turėtų būti mūsų šventėje ir sudarėme svečių sąrašą, – laidai „Gyvenimas yra gražus“ pasakojo Jurgita. – Tik dovanas vienas kitam rinkome atskirai. Žydrūnas man padovanojo automobilį, o aš jam – sąsagas. Jis norėjo savo vestuvių žiedą papuoštu deimantu, tačiau juvelyrė patikino, kad vyrai nemoka nešioti žiedų su brangakmeniais. Todėl nusprendžiau Žydrūną pradžiuginti sąsagomis su deimančiukais.“

Pasak Jurgitos, jųdviejų vestuvės buvo tobulos – nieko nebegalima buvo padaryti geriau. Deja, ne viskas vyko taip sklandžiai, kaip pora tikėjosi. Šaukštu deguto statinėje medaus tapo chamiškas samdytos apsaugos elgesys. Kultūringumu ir žodyno turtingumu negalintys pasigirti, kramtomąją gumą žiaumojantys žaliūkai nepaisė ne tik padorumo, bet ir įstatymų – jie neįleido žurnalistų į bažnyčios, kurioje vyko ceremonija, šventorių, elgėsi grubiai ir įžeidinėjo. To niekas nesitikėjo, juk Ž.Savickas mielai bendravo su žiniasklaida tuomet, kai reikėjo reklamos jo įkurtam sporto klubui ar dalyvavo rinkimuose į Seimą. Beje, ir prieš vestuves nuotaka neslėpė ceremonijos vietos ir laiko.

„Žinoma, jie pasielgė negražiai, bet juk laiko atgal neatsuksi ir diržo neduosi. Nieko baisaus neįvyko“, – tikino Jurgita Savickienė.

Iki smulkmenų apgalvotas buvo ir garsaus krepšininko Arvydo Macijausko bei jo išrinktosios Viktorijos Buder tuoktuvių savaitgalis. Gėlėmis ir žvakėmis puošta bažnyčia, ne tik jauniesiems, bet ir jų artimiesiems pagal užsakymą dizainerių kurti drabužiai ir griežtos sutartys, numatančios baudas kiekvienam, kuris paviešins informaciją apie kruopščiai slepiamą šventę.

„Viską planavome gal penkis mėnesius, tačiau pastarosios kelios savaitės buvo labai įtemptos“, – „TV3 gyvenimo būdo laidos kūrėjams prisipažino Viktorija. Anot jos, jiedu su Arvydu labai stengėsi, kad vestuvės būtų šventė jų artimiesiems ir svečiams. „Mums šventė bus visas gyvenimas“, – pokštavo krepšinio aikštelės Kalašnikovu pramintas sportininkas.

Kad ir kaip juodu su būsimąja nuotaka slėpė vedybų vietą ir laiką, nuo smalsiosios žiniasklaidos pasislėpti nepavyko. O štai populiarusis atlikėjas Andrius Rimiškis pademonstravo konspiracijos sugebėjimus, kokių iš nuoširdaus jūžintiškio niekas tikrai nesitikėjo.

Dar praėjusią žiemą finansinių bėdų kamuojamas atlikėjas Andrius Rimiškis tikino, kad jiedu su mylimąja Vaida prie altoriaus žengs tuomet, kai pagerės jųdviejų materialinė padėtis. Tačiau gyvenimas pakoregavo poros planus. Sužinojęs, kad mergina po širdimi nešioja jųdviejų kūdikį, dainininkas surengė įspūdingą vestuvių puotą, apie kurią nesužinojo net landžiausi žiniasklaidos atstovai. Praėjus mėnesiui po vedybų, Rimiškiai su jauduliu prisimena kiekvieną tuoktuvių dienos smulkmeną – kaip susijaudino tardami meilės priesaikos žodžius ar sukosi pirmojo sutuoktinių valso ritmu. Tačiau ne mažiau susijaudinę jaunavedžiai pasakojo ir apie dieną, kai sužinojo, jog netrukus taps tėvais.

„Iš pradžių norėjau paskambinti mamai, bet pagalvojau, kad tėtis geriau patars, kaip elgtis. Susijaudinęs ėmiau jo klausinėti, ką dabar daryti – gal reikia Vaidą vežti į ligoninę? Tačiau jis juokdamasis nuramino: „Nieko nedaryk, tiesiog lauk vaikelio“, – prisiminęs savo reakciją, juokėsi A.Rimiškis.

Pasakojimas apie Arvydo Macijausko vestuvių šventę, Žydrūno Savicko apsaugininkų savivalė ir filmuoti kadrai iš Andriaus bei Vaidos Rimiškių tuoktuvių, atviras jaunavedžių pasakojimas apie nėštumą laidoje „Gyvenimas yra gražus“ – jau šį pirmadienį, 20.30 val., per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius