Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV3 ir LNK šokių projektai sutampa net siužeto detalėmis

Nuolat konkuruojančios televizijos LNK ir TV3 nė nesistengia nuslėpti varžytuvių. Negana to, kad kiekvieną šeštadienio vakarą Lietuvos žiūrovams abu šokių projektai rodomi tuo pačiu metu, jau ne pirmą kartą kartojasi jų siužeto detalės.
Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas
Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pirmąjį lapkričio šeštadienį TV3 projekto „Šok su manimi“ tapo vedėjų pasikeitimo liudininkais. Visą vakarą su Vytautu Šapranausku „kandžiojęsis“ komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas išsikovojo bent daliai laidos sau vedėjo vietą. Užleidęs vietą komisijoje, choreografas atrodė laimingas galėdamas būti šalia Jurgitos Jurkutės, nors ir buvo matyti, kad vesti projektą jis nepasiruošęs. Negana to, įsijautusį ir vis į diskusijas su Rūta Janutiene mėginantį įsivelti J.Smoriginą nuolat tramdyti ir tildyti teko tikriesiems vedėjams.

LNK nuotr./Rasa Velijevaitė ir Rolandas Vilkončius
Rasa Velijevaitė ir Rolandas Vilkončius

Įdomiausia, kad beveik tuo pat metu LNK „Kviečiu šokti“ vyko analogiška situacija – į komisijos pirmininko Vytenio Pauliukaičio vietą atsisėdęs Rolandas Vilkončius paliko kolegę Rasą Velijevaitę vieną ir leido režisieriui vadovauti ant parketo. Šis nesidrovėdamas nutarė pamokinti į Teatro areną atkeliavusią publiką šokti. Vėliau, kaip ir TV3 laidoje, komisijos pirmininkas ir vedėjas grįžo į savo vietas.

Spalio pradžioje įvyko kitas sutapimas, tąsyk TV3 ir LNK šokiuose praktiškai tuo pačiu metu skambėjo ta pati Amy Winehouse daina „Back To Black“.

Žiūrovams belieka tik spėlioti, ar tokie panašumai yra atsitiktiniai, ar po daugelio metų konkurencijos projektų kūrėjai perkando vieni kitų mąstymą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius