-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV3 Joninių programoje: Vytautas Šapranauskas, „Šok su manimi“ žvaigždės ir filmai visai šeimai

Joninės – viena laukiamiausių ir gražiausių vasaros švenčių! TV3 televizija savo žiūrovus kviečia trumpiausios nakties ir ilgiausios dienos sandūrą minėti garsiai, linksmai ir drąsiai. Juk būtent TV3 iniciatyva prieš aštuonerius metus buvo iškovota nedarbo diena – Laisvos Joninės!
Vytautas Šapranauskas
Vytautas Šapranauskas / TV3 nuotr.

Birželio 23-osios, ketvirtadieno vakarą TV3 siūlo praleisti su komedija „Didžiosios motušės namai“. Iki ašarų juokingų situacijų kupinoje juostoje aktorius Martinas Lawrence‘as sako įsitikinęs, jog būti moterimi išties nelengva. Įdomus faktas – pagyvenusios ir labai energingos moteriškės, galinčios išnarplioti bet kokį nusikaltimą amplua taip tiko M. Lawrence‘ui, jog tokį personažą vėliau aktorius vaidino net keliuose filmuose!

Po gero juoko dozės, TV3 kviečia pinti vainikus ir pradėti ieškoti stebuklingo paparčio žiedo kartu su Joninių koncerto žvaigždėmis. Būtent čia suksis šokio rateliai, skambės garsiausios dainos ir palinkėjimai Jonams iš TV3 žvaigždžių lūpų! Joninių koncerte bus pristatytos net keturios projekto „Šok su manimi“ naujojo sezono poros: Deividas Norvilas-Deivis ir Katerina Voropaj, Danguolė Stachura ir Deividas Meškauskas, Renata Voitechovskaja ir Vytautas Mackonis bei Dominykas Vaitiekūnas su Juste Žemaityte. Jonines ves projektų „Chorų karai“ ir „Šok su manimi“ žvaigždės aktoriai Ineta Stasiulytė ir Vytautas Šapranauskas.

Kino asorti

Po Joninių koncerto – kriminalinė drama „Degantis žmogus“, kurioje išvysite aktorių Denzelį Washingtoną ir jaunąją Holivudo žvaigždę Dakotą Fanning.

Birželio 24-ąją, penktadienį TV3 žiūrovai galės prisiminti kultiniu tapusį filmą, kuris per pirmuosius rodymo metus pasaulio kino teatruose uždirbo daugiau nei 800 mln. JAV dolerių. Legendinė kino juosta „Nepriklausomybės diena“ su aktoriumi Willu Smithu priešakyje prikaustys specialiųjų efektų ir įspūdingų kovų scenomis bei mokslinės fantastikos elementais.

Po TV3 žinių prie televizorių ekranų skubės vaikai – čia karaliaus kompiuterinės animacijos komedija „Anapus tvoros“. Itin tikroviška istorija pasakos apie skirtingus gyvūnėlių ir anapus paslaptingos tvoros gyvenančių žmonių pasaulius. Filmo herojus įgarsino tokie žymūs aktoriai, kaip Bruce‘as Willisas, „Ieškokit gudručio“ žvaigždė Steve‘as Carrelas bei paauglių dievaitė dainininkė Avril Lavigne.

Vėliau kultinis režisierius Jamesas Cameronas kvies žiūrėti komišką veiksmo trilerį, gavusį „Oskarą“ už geriausius vaizdo efektus – „Melas vardan tiesos“ su Arnoldu  Schwarzeneggeriu. Penktadienio naktinėtojų taip pat lauks kaitri Pietų Amerikos saulė ir paslaptingo ginklo paieškos filme „Meksikietis“ su Holivudo dievaičiais Brad Pitt ir Julai Roberts.

Birželio 26-osios, šeštadienio vakarą – „Prarastasis“ su dviejų „Oskarų“ laimėtoju Tomu Hanksu, kurio herojui po lėktuvo avarijos teks įsijausti į šiuolaikinio Robinzono vaidmenį net penkeriems metams. Po vidurnakčio – „Avarija“, pakeisianti įsimylėjėlių poros gyvenimą, kai viduryje dykumos netikėtai suges jų automobilis, o nepažįstamas prašalaitis pasisiūlys jiems padėti.

Birželio 27-osios, sekmadienio vakarą – „Mandžiūrijos kandidatas“ – į kino istoriją įėjęs mokslinis mistinis trileris su Denzeliu Washingtonu ir Meryl Streep narplios košmariškus sapnus ir politines peripetijas. Po vidurnakčio žiūrovus kvies nepralenkiamas siaubo istorijų pasakotojas Stevenas Kingas ir jo „Naminių gyvūnėlių kapinės“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius