Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV3 laidoje „Kai norisi geriau. Domus galerija“ – buvęs Alos Pugačiovos vyras pasidalins paslaptimis!

Šiomis dienomis visoje Rusijoje pagrindine sensacija tapo estrados primadonos Alos Pugačiovos jubiliejus. Dar gerokai iki jo buvo aptarinėjamos legendinės dainininkės 60-mečio detalės: nuo kiek milijonų ji išleis audringai puotai iki diskusijų, ar labai žvaigždės veidą ir išvaizdą pakeis naujos plastinės operacijos.
Mykolas Orbakas
Mykolas Orbakas / TV3 nuotr.

„Medžiojama“ buvo kiekviena žinutė ne tik apie pačią Pugačiovą, bet ir apie jos šeimą. Iš praeities traukiami mylimieji ir jų išpažintys, kolegų pasakojimai apie jos karjeros pradžią ir, žinoma, paskalos apie santykius su Maksimu Galkinu. Kai prieš pat savo gimtadienį Ala paskelbė, kad atsisveikina su scena ir baigia karjerą, rusų televizijos suskubo sukti dokumentinius filmus bei laidas apie legendą.

„Mano telefonas netyla. Galėčiau ištisas savaites filmuotis ir dalinti interviu, dar siūlė didžiulius pinigus už memurų knygą, tačiau mandagiai atsisakiau. Neturiu teisės apnuoginti Alos gyvenimo“, – laidos filmavimo grupei prisipažino buvęs primadonos vyras Mykolas Orbakas.

Į lietuvį pastaraisiais mėnesiais nukreiptos daugybės žurnalistų akys, nes jie gerai žino, kad pono Mykolo žodžiai galėtų virsti pelninga sensacija. Tačiau interviu rusų žiniasklaidai jis dalija itin atsargiai.

„Esu skaudžiai nudegęs. Ir ne kartą. Be to, ir Ala su Kristina prašo, kad nekalbėčiau su žurnalistais. Bet jums padariau išimtį“, – savo namuose priėmęs „Kai norisi geriau. Domus galerija“ prodiuserį Edvardą Žičkų dėstė buvęs Pugačiovos vyras ir dainininkės Kristinos Orbakaitės tėvas.

„Mykolas mums ne tik papasakojo savo istoriją, pristatė iki šiol dėmesio vengusią ir 19 metų už jį jaunesnę trečiąją žmoną, bet ir atskleidė nemažai įdomių detalių apie dabartinį Alos bei Kristinos gyvenimą. Laidos žiūrovai išvys ir keletą unikalių kadrų iš primadonos gimtadienio, kuriuos mums patikėjo jos buvęs vyras“, – būsimo intriguojančio siužeto vingius atskleidžia E. Žičkus.

Buvusio vyro atviras interviu apie Rusijos estrados primadonos Alos Pugačiovos gyvenimą gyvenimo būdo laidoje „Kai norisi geriau. Domus galerija“, – jau šį šeštadienį, kovo 21 dieną, 17.40 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius