-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

TV3 „Lietuvos talentuose“ – žmogus-orkestras, ant kupros nešiojantis 70 kg sveriančius instrumentus!

Jau šį sekmadienį, rugpjūčio 22 dieną, 19.30 val. startuos antrasis „Lietuvos talentų“ sezonas. Populiariausia pernai metų laida ir šiemet TV3 žiūrovus džiugins neįtikėtinais talentais, užburiančiais pasirodymais ir žmonių drąsa – visai Lietuvai parodyti tai, ką, jų manymų, jie moka geriausiai.
Antanas iš Žemaitijos
Antanas iš Žemaitijos / TV3 nuotr.

Vienas tokių – ponas Antanas iš Žemaitijos. Vyras pats konstruoja muzikos instrumentus, net panaudodamas dar vaikystėje itin populiarius paukštelius, į kuriuos įpylus vandens pasigirsta čiulbėjimas. Muzikantas ne tik išsiskiria iš kitų instrumentais grojančių žmonių Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje. Jis – vienas iš nedaugelio, kurie vis dar groja autentišku instrumentu bandonija.

„Kai išgirdau, jog kažkas lipą į sceną, susižvalgėme visi trys teisėjai. Garsas – lyg per grindis būtų ridenama įvairių garsų perpildyta mašina. Ant pečių nešdamas beveik septyniasdešimt kilogramų svorį, Antanas vos bepastovėjo scenoje. Mirgančios lemputės, signalizuojančios vieną ar kitą natą, būgnas, bandonija, specialiai prikonstruoti ir įvairius muzikos garsus skleidžiantys net virtuviniai instrumentai. Nesižavėti neįmanoma“, – juokiasi teisėja Rūta Ščiogolevaitė.

„Aš Antanas. Moku groti ir pasauliui skleidžiu antiteroristines idėjas“, – savo pasiekimus TV3 „Lietuvos talentų“ komisijai pristatė žemaitis.

Tačiau Antanas ne vienintelis išskirtinumu bandęs pavergti talentas. Atrankose dalyvauja nemažai praėjusių metų dalyvių. Kai kurie jau atveda savo mokinius, o štai iki finalo pernai ėjęs Žemaitijos akmenėlis Virginijus ir šiemet nusprendė surengti šou.

Tuos, kurie dar nespėjo sudalyvauti populiariausio šou atrankose, laidos kūrėjai kviečia suskubti.

„Visi norintieji dalyvauti projekte dar nespėjo, todėl visai netrukus vyks papildomos atrankos Kaune. ,Lietuvos talentai‘ – pasaulinis projektas, ir taisyklės vienodos visiems. Čia nesvarbu, ar tau penkeri, ar devyniasdešimt metų, išskirtinių sąlygų nėra. Teisėjai griežti, bet teisingi, o juos labiausiai žavi dar neatrasti, nematyti talentai. Jei turite kuo nustebinti, labai laukiame anketų, kurias pildyti kviečiame tv3.lt internetinio puslapyje“, – ragina projekto prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Kokių talentų sulauksime šiemet, paaiškės jau netrukus, pradėjus naują, įspūdingą kultinio šou „Lietuvos talentai“ sezoną. Pirmoji laida – rugpjūčio 22 dieną, 19.30 val. tik per TV3!

15min.tv – nemokamos televizijos transliacijos internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius