Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV3 pristato naują draminį serialą „Lėlių namai“

Šį vakarą 23 val. TV3 žiūrovai matys paskutinę komedijinės dramos „Nuodėmingoji Kalifornija“ trečio sezono seriją. O kol aštraus humoro mėgėjai lauks naujų Henko Mudžio kuriamų istorijų, dramos ir intrigų kupinas 2009-ais sukurtas serialas „Lėlių namai“ („Dollhouse“) pirmadienio–ketvirtadienio vėlyvais vakarais pasakos apie slaptos organizacijos gyvenimą.
Serialas „Lėlių namai“
Serialas „Lėlių namai“ / TV3 nuotr.

„Lėlių namai“ tai kompanija, iš žmonių gaminanti gyvas lėles. Į slaptos organizacijos rankas patekęs žmogus netenka atminties ir visų išgyventų prisiminimų, jo smegenyse įdiegiama informacija, padedanti atlikti bet kokią „Lėlių namų“ paskirtą užduotį. Pretendentais tapę kompanijos nariai ne tik linksmina šios slaptos įstaigos klientus, bet ir imsasi sudėtingų užduočių. Viena iš „gyvų“ lėlių vardu Echo, pradeda prisiminti savo tikrąją praeitį. „Lėlių namams“ ima grėsti pavojus...

Pagrindinį vaidmenį seriale atlieka žavi tamsiaplaukė Eliza Dushku. Jos filmų aktorės karjera prasidėjo beveik prieš du dešimtmečius istorijoje „Tą naktį“ („That Night“). Nuo tada E. Dushku vaidina su tokiais žymiais aktoriais kaip Robertas DeNiro, Ellen Barkin, Leonardo DiCaprio, Paul Reiser, James Belushi, Macaulay Culkin ir kiti. Patenkanti į seksualiausių pasaulio moterų topus Eliza savo vardą jau spėjo išgarsinti tokiuose filmuose kaip „Lik sveika, meile“, „Saulėtos lenktynės“, „Mūsų viešas gyvenimas“, „Nobelio sūnus“, „Lemtingas posūkis“, „Bafi vampyrų žudikė“, „Smarkuolės“ ir k.t.

„Aš visada mieliau vaidinu ne tą pažįstamą kaimynę, kuri gyvena šalia jūsų, o merginą, kurią veja adrenalinas ir plonytė linija, skirianti tave nuo stataus skardžio. Toks jau mano tipažas“, – šypsosi trisdešimtmetį šiemet švęsiantį aktorė.

Prie kokio skardžio šį kartą atsidurs Eliza Dushku ir jos vaidinama naujo serialo „Lėlių namai“ herojė Echo, sužinosite 23 val. pirmadieniais–ketvirtadieniais nuo balandžio 14-osios tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius