Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV3 Sporto žinių žurnalistė Vlada Musvydaitė-Baranauskienė išvyksta į universiadą Kinijoje

Rugpjūčio 12-23 dienomis Kinijoje, Šenženio mieste, vyks 26-oji Pasaulio studentų vasaros universiada. Joje dalyvaus kaip niekada gausi Lietuvos studentų delegacija – į Kinijoje vyksiantį renginį išlydėta 90 sportininkų ir beveik 40 trenerių bei gydytojų.
Vlada Musvydaitė-Baranauskienė
Vlada Musvydaitė-Baranauskienė / TV3 nuotr.

Specialius reportažus iš Kinijos TV3 Sporto žinioms ruoš šiandien į Kiniją išvykstanti žurnalistė, profesionali sportininkė Vlada Musvydaitė-Baranauskienė.

,,Tai unikali galimybė vykti kartu su sportininkais, kurie pasirengę garsinti mūsų šalį. Stengsiuosi užfiksuoti įdomių kadrų, nes gyvensiu studentų sporto kaimelyje. Reportažai apie lietuvių laimėjimus bus rodomi TV3 Sporto žiniose, o plačiau apie sportininkų išgyvenimus aprašysiu ,,Olimpiniame dienoraštyje“ TV3 interneto svetainėje“, – sako V. Musvydaitė-Baranauskienė, kuri į Kiniją vežasi ne tik filmavimo kamerą, bet ir startukus ir Lietuvos rinktinės aprangą.

O vos grįžusi iš Kinijos, V.Musvydaitė-Baranauskienė drauge su kolegomis sporto žurnalistais Robertu Petrausku ir Mindaugu Rainiu ruošis didžiajam „Eurobasket 2011“ ir TV3 naujojo sezono „Mano TV3. Čia šviesu!“ atidarymui. Jiems teks garbė vesti šį renginį itin svarbiomis akimirkomis – kai sieksime pasaulinio kamuolio mušinėjimo rekordo ir kuomet akcijos „Varom už Lietuvą“ kamuolys bus įteiktas rinktinės krepšininkams.

Prisidėkite ir Jūs prie nepamirštamo reginio! Didysis atidarymas – jau rugpjūčio 29 dieną Vilniuje prie Baltojo tilto ir tiesiogiai per TV3 kartu su žiūrovais, jų mylimais TV3 veidais, lyderiais, čempionais, aistringiausiais krepšinio sirgaliais ir ryškiausiomis žvaigždėmis.

Specialūs V. Musvydaitės-Baranauskienės reportažai iš pasaulio studentų vasaros universiados – TV3 Žiniose 18.45 val. ir 21.40 val.!

Didysis naujojo TV3 sezono ir „EuroBasaket 2011“ atidarymo šou – rugpjūčio 29 dieną 19.10 val. tiesiogiai per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius