Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

TV3 transliuojamoje „Bitėlando” fiestoje L.Pobedonoscevui teko darželio auklėtojo vaidmuo ir merginų dėmesys

Šį sekmadienį, rugpjūčio 15 dieną, 19.30 val. TV3 parodys neregėto masto renginį – jubiliejinį „Bitėlandą”, liepą įvykusį Šventosios paplūdimyje. Bemaž 30 000 žmonių visą dieną pramogavo po atviru dangumi, išbandė jėgas sporto varžybose, konstravo aitvarus, statė smėlio pilis, mokėsi masinio šokio, stebėjo spektaklius, o galop į valias pasilinksmino koncerte, kuriame dalyvavo ryškiausios žvaigždės.
Leonardas Pobedonoscevas
Leonardas Pobedonoscevas / TV3 nuotr.

Charizmatiškasis aktorius Leonardas Pobedonoscevas-Leo iš sostinės į fiestą Šventojoje palydėjo vieną vilniečių šeimą ir kartu su jais susuko nuotaikingą filmuką, kurį pademonstruos koncerto programoje.

„Labas visiems, esantiems ne šiapus, o anapus ekranų. Aš – aktorius brūkšnelis režisierius Leonardas Pobedonoscevas – šiandien suku Auksinės Kanų palmės šakelės, ar gal net Varinės agrasto šakos vertą dokumentinės realybės filmą „Bitėlando pavilioti”. O čia mano pagrindiniai aktoriai – vilniečių Novikovų šeima, jau kone 15 metų besinaudojanti „Bitės” paslaugomis. Tai – kompiuteristas tėtis Aleksandras, mama Rima ir du jų šviesos spindulėliai Julius ir Justė”, – taip savo filmuką pradėjo Leo.

Drauge su Novikovais pakeliui į „Bitėlandą” ir jame L.Pobedonoscevas patyrė nemažai scenarijuje nenumatytų, bet dieną įdomiai paįvairinusių nuotykių.

„Juokėmės, kad Leo galėjo pasitikrinti savo populiarumą šalies mastu. Kur jis išliptų iš autobusiuko, žmonės tuoj pat traukdavo mobiliuosius telefonus ir jį fotografuodavo, filmuodavo, – pasakojo „Bitėlando” scenarijaus autorė Jurga Klimaitė-Riebling. – Tiesa, Palangos močiutės, kurias Leo norėjo pakalbinti, bėgo nuo jo, dangstydamosis veidus: „Mes jus pažįstame iš televizijos, bet senų bobų nereikia filmuoti”.

Užtat pačioje „Bitėlando” teritorijoje, Šventosios paplūdimyje, buvo atvirkščiai: visi veržėsi prie jo, nepaisydami, kad žmogus filmuojasi. Pavyzdžiui, koncerto metu Leo, sukiodamasis minioje, net negalėjo normaliai sekti veiksmo didžiojoje scenoje, nes visą laiką buvo prašomas nusifotografuoti su savo gerbėjais. Mes jau net skelbėme: „Nuotrauka su Leo – penki litai”. O viename epizode, kur jis su būriu koncerto žiūrovių turėjo nufilmuoti išėjimą į reklamą, nutiko kuriozas – merginos, jį pastvėrusios, taip timpelėjo paskui save, kad net pargriovė...

Taip pat Leo renginyje tapo darželio auklėtoju, nes į jį be paliovos kreipėsi mamos, minioje pasiklydusios su savo vaikais, arba ateidavo verkiantys mažyliai, pametę mamas. Leo už vaiko – ir į sceną: „Kieno šis mažylis?” Laimė, visi rado saviškius... Aš buvau maloniai nustebinta paties Leo elgesio: nė krislelio aukštybės, jis su visais bendravo atlapa širdimi, kaip su geriausiais bičiuliais, o kartu labai profesionaliai dirbo. Be to, „Bitėlandas” jam suteikė tiek adrenalino, kad skambant finaliniam himnui Leo nesusilaikė ir taip pat išbėgo į sceną. Tas renginys tikrai buvo metų vakarėlis po atviru dangumi...”

„Bitėlando” koncerto, kuris rėmėsi trimis gamtos stichijomis ir trimis muzikiniais laikmečiais, pagrindinėse scenose, padengtose smėliu ir gyva žole, dirbo žavus aktorių duetas – Edita Užaitė ir Vytautas Rumšas jaunesnysis. Į sceną juos prašmatniu kateriu atplukdė gelbėtojų vadas Jonas Pirožnikas. Jo laivu vėliau atplaukė ir „69 danguje” merginos.

Šį sekmadienį 19.30 val. TV3 transliuojamame koncerte pasirodys „Yva“, „Skamp“, „Neo“, Violeta Tarasovienė, Linas Adomaitis, Eurika Masytė, Monika Linkytė, Justas Lapatinskas, Džordana Butkutė, Irma Jurgelevičiūtė, Alanas Chošnau, Kauno Šampaninis choras, muzikinių šaržų grupė „Kas jos tokios?”, Mantas Jankavičius su savo akiniuočiais, „Tu gali šokti” finalininkai ir daugelis kitų. O scenos dekoracijomis tarnaus ne tik galingos konstrukcijos ar LED ekranai, bet ir neapsakomo grožio saulėlydis bei rami jūra.
 
Romantiška ir siautulinga „Bitėlando” šventė – jau šį sekmadienį rugpjūčio 15-ąją, 19.30 val. tik per TV3.

15min.tv – nemokama televizija internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius