Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ugnė Galadauskaitė TV eteryje nustebino įvaizdžiu: „Neturėjau naujų lęšių“

LRT laidų vedėja Ugnė Galadauskaitė žiūrovus nustebino nauju įvaizdžiu – pirmadienio vakarą, tiesioginio žinių eterio metu, Ugnė studijoje pasirodė užsidėjusi akinius ir atrodė kiek neįprastai.
Ugnė Galadauskaitė
Ugnė Galadauskaitė / Stop kadras

Žmonės.lt U.Galadauskaitė pasakojo, kad akiniai jai nėra aksesuaras – juos nešioja dėl regėjimo. Tačiau dažniau Ugnė naudoja kontaktinius lęšius.

„Akinius pradėjau nešioti pabaigusi mokyklą. Kad jų reikia, supratau laikydama vairavimo egzaminus. Dėl grožio tikrai nenešiočiau akinių – kiekvienas daiktas turi atlikti savo funkciją. Akiniai turi padėti regėjimui arba apsaugoti akis nuo saulės. Tiesa, prie akinių taip ir nepripratau, geriau jaučiuosi su lęšiais, todėl juos dažniau ir naudoju“, – pasakojo U.Galadauskaitė.

U.Galadauskaitė teigė, kad tuomet, kai pasipuošė akiniais, sulaukė bendradarbių komplimentų. Vis dėlto, ji tiesioginio eterio metu geriau jaučiasi be akinių, o šį kartą nebuvo nusipirkusi kontaktinių lęšių.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Ugnė Galadauskaitė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Ugnė Galadauskaitė

„Tiesiog neturėjau naujų lęšių, užsidėjau akinius (juokiasi). Čia, aišku, skonio reikalas. Aš sau labiau patinku be akinių. Yra žmonių, kuriems akiniai ant mano veido – gražu, tačiau aš to nei sureikšminu, nei kompleksuoju“, – sakė ji.

Šiuos akinius U.Galadauskaitė turi jau 8 metus ir naujų pirkti nežada: retai naudoja – nesusidėvi.

„Šie akiniai – mano pirmi ir vieninteliai. Pagal tai, kiek dažnai juos užsidedu – užtenka. Man nepatinka, kad jie tamsiai raudoni – galėtų būt juodi. Tuomet tiktų dar dešimčiai metų. Svarbiausia, kad jie beveik klasikiniai, todėl ir iš mados neišeina“, – juokėsi U.Galadauskaitė.

Paklausta, ar neketina ryžtis lazerinei akių korekcijai, Ugnė buvo atvira: „Bijau operacijų, o ir regėjimo minusas nedidelis.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Ugnės Galadauskaitės kelionė į Las Vegasą: savaitę trukusios sesers vestuvės ir žvaigždžių koncertai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius