Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Už keturių „Muzikos akademijos“ dalyvių koncertą – 13 tūkst. Lt

Jei esate muzikinių projektų gerbėjas ir norite, kad jūsų rengiamame vakarėlyje koncertuotų naujosios muzikinio pasaulio žvaigždės, pasirodo, tą padaryti visai nesunku. Tiesa, už šį malonumą teks pakloti apvalią sumelę.
Šorena
Šorena / LNK nuotr.

15min.lt redakcija gavo elektroninį laišką su intriguojančiu pasiūlymu.

„Jei jūs organizuojate masinę šventę, koncertą, vestuves, prezentaciją, pobūvį, verslo renginį ar šiaip žadate pasilinksminti – kaip geros nuotaikos garantą jūsų renginiui siūlome“.

Prie teksto pridėta projekto „Muzikos akademija“ dalyvių nuotraukos. Elektroniniame laiške nurodytas tik kontaktinis telefonas. Laiškas siųstas iš pašto dėžutės pavadintos „Sareroma“. (Vienos romų grupės pavadinimas irgi toks pat - „Sare Roma“ - „15min.lt).

Koncertas už 13 tūkst. Lt

Paskambinus elektroniniame laiške nurodytu numeriu, atsiliepė vyriškis ir prisistatė, kaip kelių „Muzikos akademijos“ dalyvių vadybininkas. Jis sakė, kad iš karto galima tartis dėl keturių projektų dalyvių koncerto.

Ruslanas, Rožė, Šorena ir Paulius dviejų valandų trukmės koncerte sudainuotų po 5-6 dainas. Už atlikėjų pasirodymą vadybininku prisistatęs vyras paprašė 13 tūkst. litų, nors prasitarė, kad dėl tikslesnės kainos galima tartis.

Paklausus, ar būtų įmanoma į firmos vakarėlį pasikvieti visus „Muzikos akademijos“ dalyvius, vyriškis sakė, esą dėl tokio koncerto jau reikėtų tartis su LNK. Ir pridūrė, kad tada teks išleisti daugiau pinigų, mat projektas naujas ir labai populiarus.

Koncertų organizuoti negali

„Muzikos akademijos“ prodiuserė Laura Paukštė sakė esanti labai nustebusi ir nieko apie tokių koncertų organizavimus nežinanti.

„Sare Roma“ prodiusuoja projekto dalyvę Rožę. Organizuoti jos koncertus jie gali. Kai kurie kiti muzikinio projekto dalyviai taip pat turi prodiuserius“, - sakė L.Paukštė ir pridūrė, kad „Sare Roma“ neturi teisės rengti kitų „Muzikos akademijos“ dalyvių pasirodymų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius