Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„V&V Boutique” įkūrėja Viktorija Vaičiulienė laukdama pavasario pristatė itin moterišką kolekciją

Paskutinis žiemos mėnuo „V&V Boutique” įkūrėjos Viktorijos Vaičiulienės mintyse – pirmasis žingsnis į pavasarį, todėl trečiadienio vakarą ji sukvietė artimiausius draugus į savo jaukųjį butiką ir pristatė naują šiltojo sezono kolekciją.
Viktorija Vaičiulienė (trečia iš kairės) su modeliais
Viktorija Vaičiulienė (centre) su modeliais / Renatos Riškutės-Skrebūnės nuotr.
Temos: 1 Mada

Šįsyk Viktorija pasirinko ne dvi konkrečias drabužių spalvas,  bet aprėpė visą spektrą kavos atspalvių: nuo ekspreso iki saldaus kapučino. Dizainerė niekuomet nesivaikė madingiausių detalių, tačiau neslepia džiugesio, jog jos mylimiausi švelnūs  tonai ne tik išlaikys „V&V Boutique“ stilistiką, bet ir žengs koja kojon su pasaulinėmis tendencijomis. Modeliai vilkėjo įvairaus tipo audinius – nuo natūralios vilnos iki labai plono šifono, kuris plazdens pavasario vėjyje.

Kadangi Viktorija jau ne pirmus metus kuria moterų graibstyte graibstomus drabužius, todėl kyla klausimas, kokia jos sėkmės paslaptis? Dizainerė, puikiai perpratusi, ko nori moterys, pasakoja, jog esminis dalykas – drabužių universalumas: „Savo klientėms noriu pasiūlyti tinkamą aprangą visokiam orui ir progoms: nuo dalykinio kostiumėlio į darbą iki proginės ilgos suknelės įsimintiniausioms šventėms“, – teigė dizainerė. Pavasario kolekcija, kurią V.Vaičiulienė kuria su didžiuliu entuziazmu, išsiskiria savo moteriškumu, Ypatingas dėmesys skirtas saulės kliošui, kuris pritaikytas ne tik sijonuose, bet ir kitų drabužių detalėms.

 Renatos Riškutės-Skrebūnės nuotr./Viktorija Vaičiulienė
Renatos Riškutės-Skrebūnės nuotr./Viktorija Vaičiulienė

Šį pavasarį „V&V Boutique“ klienčių laukia keletas netikėtumų – prie pavasario kolekcijos atspalvių derančios dvispalvės rankinės, kurios padės moterims greičiau susikurti pilną įvaizdį. Rankinės bus galima įsigyti butike. Kita staigmena – kol kas dar nedrąsiai, tačiau po truputį „V&V Boutique“ įžengia į vonios kambarį – šį pavasarį dizainerė siūlo įsigyti jos kurtą jaukų rūbą chalatą. Na, ir pabaigai, peržengusi visas santūrumo ribas, V.Vaičiulienė pristato keletą itin puošnių ir moteriškumą demonstruojančių suknelių, skirtų įsimintiniausioms progoms.

Po kolekcijos pristatymo Viktorija nuoširdžiai dėkojo visiems susirinkusiems, savo pagalbininkėms bei šeimai: „Labai netikėta, kad nuo butiko atidarymo praėjo tik vieneri metai – juk sukurtos keturios kolekcijos“ – savo mintimis garsiai dalinosi dizainerė. Kiekvienam sezonui vis nauja kolekcija, todėl atrodo, jog praėjo tikrai daugiau nei metai nuo „V&V Boutique“ atidarymo. Savo kalbą kūrėja baigė pamąstymais apie kavą, kurį ją įkvėpė būtent šiai kolekcijai: „Kelis kartus masčiau apie kavą moters gyvenime ir tuomet kolekcija sustojo į savo vietas... Juk kiekvienu kavos gėrimo atveju moteris yra  kitokia: ryte, darbe, su draugėmis... Visiškai kaip kava.“

 Renatos Riškutės-Skrebūnės nuotr./Viktorijos Vaičiulienės pavasario kolekcija
Renatos Riškutės-Skrebūnės nuotr./Viktorijos Vaičiulienės pavasario kolekcija

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius