Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vaflių namų“ šeimininkė Laura Mazalienė drauges sukvietė į kūdikio sutiktuvių šventę

Lietuvoje vis dažniau pradedami rengti kūdikių sutiktuvių vakarėliai. Juose įprastai dovanojamos malonios smulkmenos tiek besilaukiančiajai, tiek netrukus gimsiančiam vaikui, žaidžiami įvairūs žaidimai. „Vaflių namų“ savininkė Laura Mazalienė sukvietė geriausias drauges ir jų mažylius į vasarą gimsiančios antros dukros sutiktuvių vakarėlį.
Patricija Gadžijeva ir Laura Mazalienė su vaikais
Patricija Gadžijeva ir Laura Mazalienė / Akvilės Razauskienės nuotr.

Ketvirtadienio vakarą į antraisiais namais vadinamą vaflinę susirinkusios L.Mazalienės draugės su atžalomis smagiai leido laiką ir, kaip ir visos mamos, dalijosi sava patirtimi auginant pirmagimius.

Iš pradžių planavusi vos kelių valandų malonų pasisėdėjimą antros dukros besilaukianti L.Mazalienė sakė net nepajutusi kaip su draugėmis praleido net penkias valandas.

„Daugiausiai kalbėjome apie vaikus, apie tai, ką dabar veikiame su savo mažaisiais, nes visos auginame panašaus amžiaus vaikus. Buvo labai daug įvairių diskusijų“, – 15min pasakojo ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Gandrų laukiantys Laura ir Šarūnas Mazalai tradicijos nesulaužė – kasmetinei kelionei pasirinko Italiją

Akvilės Razauskienės nuotr./Kūdikio sutiktuvių šventės akimirka
Akvilės Razauskienės nuotr./Kūdikio sutiktuvių šventės akimirka

Nors ir prašė draugių specialiai nieko šiai šventei neruošti, L.Mazalienė buvo nustebinta draugių pasiūlytais tradiciniais kūdikių sutiktuvių žaidimais.

„Draugės kirpo juosteles ir bandė atspėti, kokio dydžio yra mano pilvas. Jos mane pervertino – mano pilvas daug mažesnis nei jos manė. Dar vienas žaidimų buvo atspėti kūdikio svorį ir ūgį“, – sakė „Vaflių namų“ savininkė. Susirinkusios moterys rinko ir vaiko vardą. Visi draugių pasiūlyti variantai buvo geri, tačiau, pasak L.Mazalienės, jiedu su vyru jau yra sugalvoję savąjį vardo variantą, kurio atskleisti nepanoro.

Akvilės Razauskienės nuotr./Laura Mazalienė
Akvilės Razauskienės nuotr./Laura Mazalienė

Dovanos yra neatsiejama kūdikių sutiktuvių dalis. Antrosios atžalos besilaukianti L.Mazalienė sakė, kad draugės pridovanojo daug rūbelių, aksesuarų ir kitų kūdikiui reikalingų daiktų.

„Išpakavusi vieną dovaną net nustebau, kad drabužėlis toks mažas. Jau spėjau pamiršti, kokie maži būna tik gimę kūdikiai. Net susigraudinau“, – atviravo ji. Visos dovanos buvo labai mielos ypač dar ir dėl to, kad tiek daug ir tokių gražių L.Mazalienė nesitikėjusi gauti.

Viena dovanų – čia pat surengta fotosesija, kurios kadrais Laura pasidalijo ir su 15min skaitytojais.

L.Mazalienė su šypsena prisiminė, kad dainininkė Urtė Šilagalytė vienintelė iš gausios kompanijos neturėjo atžalos, tad fotosesijoje viena draugių Urtei „paskolino“ savo vaiką.

Akvilės Razauskienės nuotr./Urtė Šilagalytė
Akvilės Razauskienės nuotr./Urtė Šilagalytė

Apdovanota buvo ir pusantrų metukų pirmagimė Deimilė, kuri šiuo metu labai pamėgo žaisti su lėlėmis ir yra pratinama prie minties apie naują šeimos narę. Mergaitė gavo daug lavinamųjų žaislų, knygų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius