-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vaida Židonytė: „Plastinių operacijų nesidariau! Ir dar 10 metų nesidarysiu“

Maždaug metams iš pramogų pasaulio dingusi Šiaulių verslininkė Vaida Židonytė (29) vėl ryškiai sutvisko Palangoje vykusiame konkurse „Mis Lietuva 2011“. Ten Vaida atlydėjo savo kuruojamą dalyvę, tačiau fotoaparatų blykstės dėl pakitusios verslininkės išvaizdos labiau buvo atsuktos į ją, o ne į globojamą gražuolę.
Vaida Židonytė
Vaida Židonytė / Viganto Ovadnevo nuotrauka

– Vaida, kur buvote pradingusi iš pramogų pasaulio?

– (Juokiasi) Paprasčiausiai man pabodo žurnalistų rašoma netiesa. Nenoriu gilintis į smulkmenas, nes stengiuosi viską pamiršti. Bet nesu niekur pradingusi.

– Po tam tikros pertraukos vėl pasirodėte didžiuliame viešame renginyje konkurse „Mis Lietuva 2011“ ir iš karto sukėlėte apkalbų audrą. Kaip manote, kodėl dominate aplinkinius?

– Esu nutolusi nuo visų tų apkalbų, nes kitą dieną po konkurso išvykau iš Lietuvos. Papasakokite, kas taip domina žmones, kokį šurmulį sukėliau. Informuokite mane.

Butauto Barausko nuotr./Vaida Židonytė 2008 m.
Butauto Barausko nuotr./Vaida Židonytė 2008 m.

– Tiesą pasakius, daugiausiai apkalbų kilo dėl jūsų išvaizdos. Atrodote pagražėjusi ir gerokai pasikeitusi. Dėl ko visa tai?

– Ačiū už komplimentus, bet nemanau, kad esu išgražėjusi ir pasikeitusi. Atvirkščiai – jaučiuosi pervargusi. O jeigu jus domina, ar aš lankausi pas kokius nors gydytojus, nors man jau nusibodo šie dalykai, galiu patikinti, kad pas plastikos chirurgus tikrai nevaikštau. Net neturiu tam laiko. Be to, man kol kas to nereikia. Ir dar 10 metų nereikės. Bet jei ateityje norėsiu jų paslaugų, neignoruosiu savo troškimų ir melu to neužgošiu.

– Jūs nė karto nesilankėte pas plastinės chirurgijos specialistus?

– Man atrodo viena mano kūno dalis – patobulinta krūtinė – jau aptarta ne kartą. Man net nėra dėl ko to slėpti. Aplinkiniams dėl to nesukeliu skausmo, mano artimieji neturi priekaištų, o visiems kitiems neprivalau įtikti.

– Bet kai pasirodėte „Mis Lietuva 2011“ finale, atsirado manančių, kad neseniai pasikoregavote skruostikaulius, lūpas ir dar kelias veido dalis. Tai tiesa?

– Labai gaila, ne. Gal jūs vieną kartą pakvieskite specialistą ir tegul jis išanalizuoja mano veidą. Žinoma, labai ačiū už komplimentus, bet mano veide nebuvo problemų, kurias reikėjo taisyti. Skruostikaulius paveldėjau iš tėvo, mano lūpos tikrai ne plastinės chirurgijos specialisto darbas.

– Turbūt daugelis moterų norėtų sužinoti, ką daryti, kad jų lūpos be operacijų atrodytų tokios putlios kaip jūsų...

– Apie tai jau kalbėta milijoną sykių. Man net gėda kartotis. Tai ne naujiena, daugelis moterų mano salone tai darosi kasdien. Patikėkite manimi.

– Gal galite konkrečiai įvardyti, kokios tos priemonės?

– (Juokiasi) Nesu specialistė. Galite internete pasiieškoti informacijos arba galiu duoti savo kosmetologės telefono numerį. Darykite man reklamą (šypteli).

Ekspertės komentaras

Jurgita Šimoliūnienė (38): „Visos masiškai naudoja heliuroną“

Vaidos salone dirbanti kosmetologė Jurgita sako, kad naujasis putlių lūpų mados klyksmas – heliurono rūgštis. „Merginos ir moterys masiškai leidžiasi į lūpas heliuroną. Ši medžiaga veikia iki 6 mėnesių ir pastebimai putlina lūpas. Tačiau jos veikia ne kaip botulino injekcijos, kurios tik užblokuoja raumenį. Be to, heliurono procedūrų kainos kur kas mažesnės. Priklausomai nuo pageidavimų, gali svyruoti nuo 500 iki 1500 litų. Šiomis procedūromis naudojasi paprastos klientės. Ateina daug studenčių, bet sulaukiame ir vyresnių moterų“, – sako kosmetologė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius