Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vaikų balse“ Karina Krysko uždainuos su „Biplan“

Šį penktadienį, kovo 18–ąją, „Vaikų balse“ prasidės kovos dėl „Vaikų metų atlikėjos“ titulo. Pirmajame šešetuke susikaus: Rūta Ščiogolevaitė, Lina Joy, Milita, Simona, Karina Krysko ir Taja. Kartu su smuikininku scenoje pasirodysianti R. Ščiogolevaitė, kaip ir visi, turės atlaikyti mažųjų kritiką.
Grupė „69 danguje“
Grupė „69 danguje“ / TV3 nuotr.

„Esi nuskriaudusi ne vieną vaiką ‚Lietuvos talentuose‘. Nebijai jų keršto?“, – dainininkę provokavo vedėjas Mindaugas Stasiulis.

„Nesijaučiu nieko nuskriaudusi, o jei kas nors taip jaučiasi, labai atsiprašau“, – atgailavo Rūta.

Simona scenoje taip pat bus ne viena. Jai talkins Ineta Stasiulytė ir Deivydas Meškauskas. Na, o Karina Krysko uždainuos su grupe „Biplan“. Be to, laidos vedėjui Mindaugui Stasiuliui ji žada atskleisti intriguojančių detalių apie „69 danguje“.

Kurios trys atlikėjos pateks į balandžio 25–ąją vyskiantį superfinalą, paaiškės po trijų savaitgalių. Jos prisjungs prie jau žinomų superfinalo dalyvių: Bjelles ir „Peru“, „Kvintos“, „Šampaninio“ choro su Raigardu Tautkumi. Ši trijulė kovos dėl „Vaikų metų grupės“ titulo.

Dėl geriausio metų atlikėjo vardo susirungs: projekto „Tu gali šokti“ vedėjas ir dainininkas Marijus Mikutavičius, Nojus Bartaška–Bartas ir Lauris Reiniks. O dėl geriausio šokėjo titulo varžysis: Gaudrė Kazlauskaitė, Augustė ir Matas, „Justas ir Justas“. 

„Vaikų balso“ superfinalas bus toks spalvingas ir intriguojantis, kokio Lietuvoje dar nebuvo. Visi superfinalininkai iki paskutinės akimirkos nežinos, ar jie tapo tais vieninteliais, vaikų mylimiausiais, nes tiek transliacija, tiek nekomercinis balsavimas vyks tiesiogiai. TV3 žiūrovų ir susirinkusių į „Siemens“ areną lauks įspūdingas 3 valandų šou, o atmosfera įkais iki saulės karščio“, – pasakojo projekto prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius