Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vaikų balso 2011“ komisijoje – žvaigždes kritikuoti pasirengusių vaikų tuzinas

Pagaliau paaiškėjo TV3 projekto „Vaikų balsas 2011“, kuris TV3 eteryje startuos sausio 7 dieną 19.10 val., mažieji komisijos nariai ir ekspertai! Iš viso aktyviai dalyvauti net keletą mėnesių truksiančiame grandioziniame projekte panoro net keli tūkstančiai vaikų iš visos Lietuvos.
„Vaikų Balso 2011“ komisija
„Vaikų Balso 2011“ komisija / TV3 nuotr.

Pasak „Vaikų balso 2011“ prodiuserio Sauliaus Urbonavičiaus-Samo, atsiliepė labai daug talentingų, aktyvių, įdomių įvairaus amžiaus vaikų. Nors planuota atrinkti tik keturis vaikus iš visos Lietuvos, jų atrinktas visas tuzinas. Į keturias komisijos narių kėdes sės penki vaikai, kurie atlikėjų pasirodymus vertins keldami lenteles su balais. Kiti aštuoni vaikai, tarp kurių ir mažiausioji, šešiametė Elžbieta, projekte dalyvaus kaip „Vaikų balso 2011“ ekspertai. 

Teisėjais tapo dvylikamečiai dvynukai Domas ir Kipras Junčos iš Vilniaus. Broliukai jau ragavę televizijos duonos. Prieš kurį laiką jie nusifilmavo reklamoje. Taip pat aktyviai reiškiasi dramos būreliuose.

 „Anketą patekti į „Vaikų balso 2011“ komisijos atrankas užpildžiau tik aš, bet mano brolis atėjo kartu. Todėl labai smagu, kad mus kartu ir paėmė. Nors, kai manęs paklausė, ar turiu kokį nors talentą, brolis purtė galvą ir tikino, kad tikrai ne“, – lyg žirnius į sieną bėrė Domas. Kartu su Kipru „Vaikų balso 2011“ komisijoje jie turės vieną balsą. „Mes dvynukai, todėl mūsų nuomonė dažniausiai sutampa“, – sako Kipras.

Dešimtmetė vilnietė Ieva Gražytė sako esanti tokia drąsi, kad bet kuriai žvaigždei galėtų pažerti pastabų: „Su draugėmis dažnai žaidžiame įvairiausius konkursus ir vertiname viena kitą. Komentuoti visada man sekasi puikiai.“

Na, o trylikametė  Jekaterina Masalskaja – lietuviškos popmuzikos gerbėja. Mergaitė žino ne tik visas Lietuvos grupes, bet gali išvardinti ir visų populiariausių grupių narių vardus, pavardes ir net pomėgius. 

Dar vienas vaikų komisijos narys –  dvylikametis Lukas Žavlovskis.  Jis  yra jaunasis animacinių filmukų kūrėjas. „Manau, kad daug ką suprantu apie meną, muziką, vaizdą“, – įsitikinęs Lukas, kuris labai apsidžiaugė sužinojęs, kad galės bendrauti su Lietuvos muzikos žvaigždėmis.

Mažiesiems „Vaikų balso 2011“ komisijos nariams teks atsakinga užduotis – vertinti bendraamžių pasiūlytus kandidatus, jų pasirodymus ir nuveiktus darbus projekto atrankos turuose, pusfinaliuose ir finaluose.

Sausio 7-ąją TV3 eteryje startuosiantis iš esmės pasikeitęs „Vaikų balsas“ kiekvieną savaitę rinks savo favoritus. Todėl scenos žvaigždėms teks varžytis dėl vaikų mylimiausiųjų titulo.

Per šešerius projekto metus „Vaikų balso“ statulėlėmis buvo apdovanota net keliasdešimt Lietuvos ir užsienio garsių žmonių, knygų, filmų, dainų, profesijų, gyvūnų, žaidimų ir kt. Šiemet numatytos aštuonios nominacijos: „Vaikų metų atlikėjas“, „Vaikų metų atlikėja“, „Vaikų metų daina“, „Vaikų metų šokėjas“, „Vaikų metų grupė“, „Vaikų metų filmas“, „Vaikų metų knyga“ ir „Vaikų metų TV žvaigždė“.

„Vaikų balso 2011“ startas – sausio 7-ąją 19.10 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius