-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaiva Budraitytė: „Idealiausias poros amžiaus skirtumas – 8 metais vyresnė moteris“

Nusivežk sužadėtinį ar sužadėtinę į sudėtingą kelionę – pamatysi, kaip tvarkosi: ar rūpinasi jumis abiem, ar tik pyksta ir rūpinasi savimi. Tai tik vienas iš būrėjos Vaivos Budraitytės patarimų, kuriuos žiūrovai išgirs rugpjūčio 31-ąją, šventinėje LNK laidoje „Valanda su Rūta. Pasveikinkim vieni kitus“.
Vaiva Budraitytė
Vaiva Budraitytė / LNK nuotr.

Vaiva Budraitytė laidoje atskleis keletą taisyklių, į kurias būtina įsiklausyti, norint ilgalaikių ir laimingų santykių. Laidos vedėjai Rūtai Mikelkevičiūtei pasiteiravus, ką Vaiva mano apie šiuo metu itin madingą amžiaus skirtumą poroje, garsi būrėja žodžių į vatą nevynios, ir patars moterims tekėti tik už jaunesnių.

Pasak Vaivos, ir seniau moterys tekėdavo už jaunesnių vyrų, tik garsiai to nesiafišavo. Tuomet daug kas buvo draudžiama ir nepadoru moterims, tačiau dabar, anot būrėjos laikai pasikeitė... „Idealiausias poros amžiaus skirtumas – 8 metais vyresnė moteris“, – sako V.Budraitytė.

 „Tuo tarpu vyrui jaunystė gali būti didelis išbandymas. Nepatariu vesti daugiau nei dvylika metų jaunesnės moters. Vyrui tai – pražūtis“, – patarimus dalins V.Budraitytė, pati ištekėjusi už 4 metais jaunesnio vyro.

„Nepatariu vesti daugiau nei dvylika metų jaunesnės moters. Vyrui tai – pražūtis“, – sakoV.Budraitytė.Vaiva pateiks ir dar kelias laiko patikrintas taisykles, sukauptas ir atkeliavusias iš močiučių. Jos, pasak Vaivos, turėtų padėti moterims patikrinti, ar jų išrinktieji joms tinka, ir ar yra patikimi.

„Pažiūrėk, koks tavo vaikino tėvas, arba kokia tavo merginos mama. Jei vaikino tėvas ėjo laukais, tavasis taip pat eis. Jei tavasis (-oji) auga išsiskyrusioje šeimoj – jūs greičiausiai taip pat skirsitės, nes vaikas augęs nepilnoje šeimoje žino, kad nesutarimus lengviausia išspręsti skyrybomis. Duok vyrui išgerti – pamatysi kaip jis elgiasi. Nusivežk sužadėtinį ar sužadėtinę į sudėtingą kelionę – pamatysi, kaip tvarkosi: ar rūpinasi jumis abiem, ar tik pyksta ir rūpinasi savimi. Tačiau pats svarbiausias kriterijus ruošiantis vesti – ar jūsų meilei pritaria jūsų tėvai. Jei tėvai sako ne – santykiai anksčiau ar vėliau žlugs“, – patarimų negailės Vaiva.

Speciali laida „Valanda su Rūta. Pasveikinkim vienio kitus“ – rugpjūčio 31 dieną, 19.10 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius