Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vakarėliuose šėliojančios Indrė Burlinskaitė ir Greta Lebedeva: „Esame kompanijos sielos“

Grupės „Kitokios“ atlikėjos Indrė Burlinskaitė ir Greta Lebedeva neišskiriamos ne tik scenoje, bet ir kasdienybėje: merginos kartu sportuoja, eina apsipirkti, plepa apie antrąsias puses, leidžia laisvalaikį... Rodos, galėtum vardinti dar ilgai, bet aišku viena – abi sutartinai viena kitą vadina geriausiomis draugėmis, todėl jų bendras laisvalaikis labai smagus ir, kaip merginos sako, kartais sprogdina „ne tik seksualumo bombą, bet ir linksmumo“.
Greta Lebedeva, Gediminas Juodeika ir Indrė Burlinskaitė
Greta Lebedeva, Gediminas Juodeika ir Indrė Burlinskaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Važiuodamos koncertuoti į Klaipėdą merginos pakeliui užsuko  į bičiulio Gedimino Juodeikos restoraną Kaune – kartu su jomis važiavo ir G.Lebedevos sužadėtinis Aleksandras Kazakevičius.

Paprasta turėjusi būti vakarienė pavirto juoko ir linksmybių fiesta – merginos tikina, kad prisijuokė iki ašarų, o kai kurias akimirkas ir nufotografavo.

„Mes visi esame linksmi žmonės, turintys humoro jausmą, o senas geras bičiulis Gedas – ypač pozityvus žmogus. Prieš koncertą skaniai prisivalgėme ir kvailiojome – taip gerai leidom laiką, kad nenorom kilom vykti į Klaipėdą“, – Žmonės.lt sakė I.Burlinskaitė.

Asmeninio albumo nuotr./Aleksandras Kazakevičius, Greta Lebedeva, Gediminas Juodeika ir Indrė Burlinskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Aleksandras Kazakevičius, Greta Lebedeva, Gediminas Juodeika ir Indrė Burlinskaitė

Nuotraukose užfiksuotos ir kelios pikantiškesnės akimirkos, kaip antai – I.Burlinskaitė žvelgianti į G.Lebedevos krūtinę. Pasiteiravus, ar dažnai jos taip besifotografuojančios, merginos teigė, kad mėgsta juokauti ir linksmai fotografuotis.

„Nusprendėme šiek tiek pajuokauti ir susprogdinti seksualumo bombą, – juokėsi Indrė.  – Mes su Greta taip tiesiog pokštaujam: esame paprastos, turime humoro jausmą. Nesame kažkokios „zanudos“, sėdinčios prie stalo, mirksinčios blakstienomis ir tylinčios, atvirkščiai – būname kompanijos sielos, prisigalvojame netikėčiausių dalykų ir nebijome pačios iš savęs pasijuokti“, – patikino I.Burlinskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius