Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valdas Burnys išsigando seksualiai aktyvios bendrakeleivės

Dainininko Valdo Burnio ir burtininkės Dalytės atostogų nuotykiai laidoje „Pirmą kartą su žvaigžde“ saulėtame Egipte tęsiasi. Praėjusioje laidoje pora susitiko, susipažino ir atvyko į vietą. Vakare buvo kelionė į dykumą. Čia Dalytė parengė pilvo šokio programą ir savo žavesiu tiesiog pribloškė visus žiūrovus. Žvaigždę taip pat. Tačiau Dalytės tikslas šios kelionės metu – ne linksmybės. Moteris nusprendė, kad jos misija – įvaryti žvaigždei šoką. O vykdyti šią misiją Dalytei daryti sekėsi tiesiog puikiai!
Valdas Burnys
Valdas Burnys / LNK nuotr.

Šį kartą laidoje „Pirmas kartas su žvaigžde“ matysite, kaip keliautojams sekėsi Kaire. Čia jie lankėsi ne tik prie garsiųjų Gizos piramidžių, bet ir garsiajame Kairo turguje. Dalytei, visur ieškančiai nuotykių, „pasisekė“ net prie piramidžių. Moteris tvirtino, kad arabai bandė ją išprievartauti...

Patyrę neišdildomų nuotykių Kaire, keliautojai grįžo į Hurgadą. Prieš akis – kelionė laivu į Raudonąją jūrą. Dalytė nutarė, kad tai – puiki proga tęsti savo misiją ir šiurpinti žvaigždę toliau.

Kas žvaigždei – vis naujiena...Kas bus toliau? Įlipusi į laivą Dalytė nerimo, vaikėsi žvaigždę visur kur tik įmanoma. O Valdelis jau ne juokais išsigando. Nejaugi ta moteriškė turi kažkokių seksualinių ketinimų?

„Jei aš norėčiau, aš jį jau būčiau pagavusi pirmą dieną...“, - apie Valdo suvedžiojimą aiškino parapsichologė.

Kelionės į jūrą viršūnę Dalytė pasiekė, išvydusi laive strypą. Puiki vieta pasirodymui... Striptizas žvaigždei?! Kas gali būti geriau? Tik suskambo muzika ir Dalytė ėmė demonstruoti savo sugebėjimus...

Kuo baigėsi šis pasirodymas ir kokių dar staigmenų Dalytė pateikė Valdeliui, žiūrovai pamatys „Pirmas kartas su žvaigžde“ trečiadienį, 21.00 per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius