Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valdas dovanojo sau visureigį

Pirmadienį grupės „Išjunk šviesą“ lyderis Valdas Burnys švenčia 38-ąjį gimtadienį. Šia proga muzikantas pasidovanojo visureigį.
Valdas Burnys
Valdas Burnys / LNK nuotr.

Naujienų portalas 15min.lt susisiekė su populiariu muzikantu ir pasveikino su gimtadieniu. V.Burnys pasakojo šiuo metu einąs su šunimi į mišką išgerti. „Išjunk šviesą“ vokalistas prasitarė ir apie įspūdingą dovaną, kurią gimtadienio proga dovanojo sau.

„Nusipirkau tą mašiną, kuri man patiko. Pasidovanojau, parsivariau „Citoen C-Crosser“. Tokį kislotną, ne kokį BMW ar „Mercedes“, kuriuos visi mėgsta“, – kalbėjo muzikantas.Pasidovanojau „Citroen C-Crosser. Tokį kislotną, ne kokį BMW ar „Mercedes“, kuriuos visi mėgsta, – pasakojo V.Burnys.

V.Burnys tikino šiuo metu einąs su šunimi į mišką šiek tiek išgerti. „Žinau, kad mano šuo mėgsta alų, tai paėmiau butelį alaus ir dubenėlį, o sau – butelį viskio. Kartu su šunimi miške gersime“, – juokėsi Valdas.

Paklaustas, kaip ketina švęsti gimtadienį, V.Burnys tikino nešvęsiantis. „Jokių linksmybių nebus, visai nieko. Jau ir dabar esu pusgirtis, nebegaliu normalios minties suregzti. Užtai nuo rytojaus tapsiu abstinentu. Kodėl taip nusprendžiau, papasakosiu šį šeštadienį. Tiesiog atliksiu visą išpažintį“, – intrigavo muzikantas.

„Dabar labai gaila, bet geriu su šunimi. Jis – vienintelis gyvas padaras, kuris gali pakovoti už mane, mylėti mane ir žūti dėl manęs. Nusipirkau tokią dovaną, kurios niekas man negalėtų padovanoti. Nusipirkau džipą, savo svajonių mašiną“, – džiaugėsi V.Burnys.

Paprašytas atskleisti, kiek sumokėjo už svajonių automobilį, muzikantas buvo atviras. Dainininkas teigė pasielgęs teisingai, nes investavo sutaupytus pinigus į automobilį, o ne padėjo į banką. Esą bankais pasitikėti dabar neverta.

„Mokėjau apie 100 000 litų. Sako, negražu girtis, kad sunkmečiu perki automobilius. Bet yra toks dalykas, kad nesinori pinigų padėti į banką, nes tas bankas gali labai greitai... Jau anksčiau teko nukentėti, kai bankai bankrutavo. Buvau pasitaupęs, savo prakaitu uždirbęs. Pamaniau, kad geriau padovanosiu sau dovaną, bet ne bankams“, – pasakojo „Išjunk šviesą“ lyderis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius