Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valinskas išsigando buvusių kolegų iš „Dviračio šou“

„Labas vakaras, gerbiamieji Seimo nariai ir šiaip normalūs Lietuvos žmonės“, – tokiais iškilmingais žodžiais buvo pradėta nauja Balandžio 1-osios tradicija Lietuvoje – Nacionaliniai šou verslo ir politikos apdovanojimai „Dviračio žvaigždė“.
Arūnas Valinskas
Arūnas Valinskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Penktadienio vakarą LNK televizijoje iškilmingai įteiktos pirmosios paauksuotos „Dviračio žvaigždės“ – tiems, kurie labiausiai prajuokino arba apsijuokė Lietuvoje praėjusiais metais.

Nacionalinius šou verslo ir politikos apdovanojimus „Dviračio žvaigždė“ įsteigė LNK laidos „Dviračio šou“ komanda. Renginį žiūrovai išvys jau ketvirtadienį, balandžio 1-ąją. Iškilmingos ceremonijos metu bus paskelbta vienuolika laimėtojų šmaikščiose nominacijose „Metų įsikūnijimas“, „Metų moteris“, „Metų sportininkas“, „Metų galva“, „Metų vertėjas“, „Metų frazė“, „Metų krikštynos“, „Metų automobilis“, „Metų atradimas“, „Metų stebuklas“ ir „Metų spalva“.

Nominantus svarstė ir sprendimą, kam duoti apdovanojimą, tiesiogiai skelbė „Dviračio žvaigždės“ komisija, kurioje dalyvavo aštrialiežuvis Vytenis Pauliukaitis, žodžio špagato meistras Juročka ir „valdininkų košmaru“ pavadina žurnalistė Rūta Janutienė.

Į renginį susirinko pusšimtis ryškių politikų ir šou verslo žvaigždžių, tarp kurių buvo Zigmas Balčytis, Artūras Zuokas, Juozas Olekas, Justinas Karosas, Aleksandras Sacharukas, Andrius Šedžius, Linas Karalius, Daina Bilevičiūtė, Donata Meiželytė, Ligitas Kernagis ir kiti.

Nors ir prižadėjęs, į renginį neatvyko buvęs „Dviračio šou“ komandos kolega, humoristas, Seimo narys Arūnas Valinskas. Ceremonijos organizatoriai Valinsko laukė iki paskutinės minutės, mat dėl savo dalyvavimo jis buvo davęs garbės žodį. Deja, Valinskas nepasirodė. Maža to, kalbama, kad jis į renginį uždraudė vykti visiems savo frakcijos Seime nariams.

A. Valinskas buvo nominuotas apdovanojimui už „Metų įsikūnijimą“ – už tai, kad „sėkmingai įsikūnijo ir dar sėkmingiau išsikūnijo iš Seimo pirmininko kūno“.

Jo konkurentai šioje nominacijoje buvo Aleksandras Sacharukas, kuris „įsikūnijo į Liną Karalių 13 kartų korteliniu būdu“ ir Agnė Zuokienė, kuri „įsikūnijo į Artūro Zuoko vietą Seime, bet namie vis tiek plauna indus“. 

Į sceną turėjusį išeiti Valinską skubiai pakeitė jo antrininkas „Dviračio šou“ laidoje Ramūnas Šimukauskas. Maža to, netikras Valinskas sudainavo dainą su tikru Žvaguliu „Alaus Seime nėra“ ir susilaukė publikos ovacijų.

Pikti liežuviai plaka, kad tuoj po renginio Valinskas paskambino buvusiems kolegoms ir iki smulkmenų aiškinosi, kas vyko renginyje.

„Humoristas išsigando humoristų“, – neliūdnai konstatavo „dviratininkų“ Haroldas Mackevičius.

„Dviračio žvaigždės“ apdovanojimai – balandžio 1-ąją per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius