Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valinskienės akis džiugino apsinuoginęs Gelažnikas (nuotraukos)

Šį trečiadienį vykusiame „Žvaigždžių duetų“ filmavime Baiba Skurstenė ir Marius Gelažnikas kurstė komisijos narių fantaziją – dainavo neva nuogi ir gulėdami lovoje. Nors projekto dalyviai apsinuogino santūriai, šis pasirodymas itin pradžiugino komisijos narę Ingą Valinskienę.
Marius Gelažnikas ir Baiba Skurstene
Marius Gelažnikas ir Baiba Skurstenė / null
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Muzikinio projekto „Žvaigždžių duetai“ akimirka
I.Valinskienė

„Kiek jie erotinių fantazijų sužadino... – atsiduso I.Valinskienė, džiaugdamasi, kad galėjo išvysti beveik nuogą M.Gelažniką. – Šita idėja su jūsų lova visiems patiko, aš tik širdučių labai nemyliu, nes man jos asocijuojasi su Valentino diena. Aš vis dėlto norėjau, kad toj lovoj kas nors įvyktų – to norėtų bet kuris režisierius. Jūs buvot žmonės, kurie miega vienoj lovoj, kurie yra svetimi, bet sapnuoja, kad galėtų būti kitaip... Norėjosi kažkokio akcento.“

„O kai jūs miegat, jūs darot kažkokius akcentus?“ – komisijos narės pastaba stebėjosi Baiba, kuri su partneriu scenoje vaidino sapną.

„Sudainavote puikiai ir, kai Gelažniko atsidarė balselis, aš net išsižiojau. Fantastiškas numeris“, – pasirodymu taip pat pasidžiaugė aktorė Kristina Kazlauskaitė.

„Nesupratau nieko: nei idėjos, nei išpildymo, buvo neskoninga, neprofesionalu“, – gąsdino komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis, tačiau parašė savo komentarui priešingą aukštą balą.

Tuo tarpu laidos vedėja Inga Jankauskaitė teiravosi, kam kilo idėja surengti pasirodymą lovoje. Išgirdusi atsakymą, kad idėjos sumanytojas buvo Marius, Inga domėjosi, kur vykdavo repeticijos. „Kadangi lova buvo muliažinė, vertikali, repetavome prie sienos. Nors Baiba priešinosi, nenorėjo rodyti jokių nuogų pečių, bet ji yra protinga mergaitė...“ – kalbėjo Marius, kuris galiausiai įkalbino partnerę po antklode pasislėpti apsinuoginusią.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius