Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vasara – vestuvių metas! (papildyta birželio 25 d.)

Kaip ir kiekvienu šiltuoju metų sezonu, šią vasarą laukiamas vestuvių antplūdis. Ir Lietuvoje, ir už Atlanto televizijos ir ne tik žvaigždės siuvasi puošnius apdarus, sudarinėja svečių sąrašus ir samdo apsaugos darbuotojus, kad nė vienas svetimas žmogus neįkeltų kojos į pačios gražiausios gyvenimo šventės ceremoniją.
Viktorija Bruder ir Arvydas Macijauskas
Viktorija Bruder ir Arvydas Macijauskas / Mariaus Žičiaus nuotr.
Vaidotas Valiukevičius-Milanno ir Deimantė Litvinaitė Staselio
Vaidotas Valiukevičius-Milanno ir Deimantė Litvinaitė/ J.Staselio nuotr.

Vaidotas Valiukevičius-Milanno (29) ir Deimantė Litvinaitė (28)
Tai tik dviejų žmonių reikalas

Kalbama, kad šią vasarą prie altoriaus savo išrinktąją dizainerę Deimantę ves dainininkas Vaidotas Valiukevičius. Niekada pernelyg atvirai apie asmeninį gyvenimą nepasakojęs Milanno tyli ir šįkart.
„Labai nemalonu, kai svetimi žmonės gandus pateikia kaip faktą ir įspaudžia straipsnio herojų į nepatogią padėtį. Vedybos yra tik dviejų žmonių reikalas. Taigi nenorėčiau apie tai pasakoti“, – neseniai žurnalui „Savaitė“ sakė Milanno.

Kęstutis Verslovas ir Ramunė Piekautaitė Skaraitienes
Kęstutis Verslovas ir Ramunė Piekautaitė/ G. Skaraitienės nuotr.

Kęstutis Verslovas (45) ir Ramunė Piekautaitė (39)
Vestuvės prancūziškai

Bičiuliai jų vestuvių laukia jau seniai. Regis, 16 metų draugaujanti ir dukrytę Ulą (9) auginanti pora pagaliau apsisprendė. Nors Ramunė ir Kęstutis lyg susitarę neigia apie vasarą įvyksiančias jų vestuves, tačiau žurnalui „Privatu!“ verslininkui ir dizainerei artimas žmogus patvirtino, kad jie susituoks liepos mėnesį. Ne bet kur, o poros itin pamėgtame Prancūzijoje esančiame San Barto kurorte.

Viktorija Mauručaitė ir Artūras Butkevicius V.O
Viktorija Mauručaitė ir Artūras Butkevicius/ V.Ovadnevo nuotr.

Viktorija Mauručaitė (32) ir Artūras Butkevičius (42)
Juos jau seniai visi vadina šeima

Tai bene ilgiausiai draugaujanti pramogų pasaulio pora, kurių vestuvių seniai laukia draugai ir žurnalistai. Viktorija ir Artūras kartu jau dešimtmetį. Prieš porą metų ant moters pirštelio sužibo sužadėtuvių žiedas, bet tuo metu dainininkė tik nusijuokė: „Vestuvių turbūt teks laukti dar aštuonerius metus, be to, mus ir be antspaudo visi seniai vadina šeima.“ Mūsų žiniomis, pora aukso žiedus sumainys šią vasarą.

Arvydas Macijauskas (30) ir Viktorija Bruder (24)
Jau siuvami vestuviniai apdarai

Liepą prie altoriaus savo išrinktąją – korėjiečių kraujo turinčią būsimą teisininkę Viktoriją – turėtų vesti krepšininkas Arvydas Macijauskas. Portalo lrytas.lt žiniomis, pora dizainerių paprašė visus vestuvėms skirtus apdarus pasiūti iki liepos 5 dienos. Amžiną meilę vienas kitam Arvydas ir Viktorija prisieks po ketverių draugystės metų.

J. Staselio nuotr./Jurgita Jurkutė ir Rytis Širvaitis
J. Staselio nuotr./Jurgita Jurkutė ir Rytis Širvaitis

Jurgita Jurkutė (25) ir Rytis Širvaitis (41)
Jau pasiruošę santuokai?

Nors nuo 15 metų manekene dirbanti „Mis Lietuva“ Jurgita Jurkutė pozavo ne su viena vestuvine suknele, tačiau turime žinių, kad šią vasarą baltu apdaru ji puošis ne tam, jog pasišypsotų prieš fotoobjektyvus, o kad amžiną meilę prisiektų išrinktajam verslininkui Ryčiui Širvaičiui. Nors prieš porą metų Jurgita sakė esanti per jauna vestuvėms, tačiau pernai ant jos piršto sužibęs sužadėtuvių žiedelis, rodos, patvirtina, kad nebeverta laukti.

Violeta Repčenkaitė ir Mindaugas Vosylius Zilinsko Staselio
Violeta Repčenkaitė ir Mindaugas Vosylius/ G.Žilinsko ir J.Staselio nuotr.

Violeta Repčenkaitė (27) ir Mindaugas Vosylius (38)
Susituokė slapta

Buvo kalbama, kad tai bus prabangiausios šių metų vestuvės. Smalsuoliai šventės laukė liepos mėnesį, tačiau jaunieji ėmė ir visus išdūrė  – susituokė slapta. Po kelių mėnesių Violeta ir Mindaugas turėtų susilaukti vaikelio. Prieš metus romaną užmezgusi pora per tiek laiko žiniasklaidai nedavė nė vieno atviro interviu, todėl ir apie įvykusias vestuves nieko garsiai nešneka. Violetai tai yra antra, o Mindaugui – trečia santuoka.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius