Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vasario 16-ąją gimęs G.Jaunius dovanų gavo šešką

Smagioji TV3 laidos „3-ias butas” kompanija praėjusią vasario 16-ąją poilsiavo. Šventinį antradienį komanda nepasirodė eteryje, bet vis vien susibūrė, mat tądien išpuolė laidos prodiuserio Gedimino Jauniaus gimtadienis. 25-ąjį gimtadienį vasario 16 dieną atšventė ir Justinas Jankevičius. „3-io buto” žmonės tarpusavyje juokavo, kad nedarbo diena vertėjo skelbti ir vasario 17-ąją…
Laidos vedėjas Gediminas Jaunius
Laidos vedėjas Gediminas Jaunius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną gimę Gediminas ir Justinas anksčiau šmaikštavo, kad gimtadienį turėtų švęsti kartu, – vis pigiau būtų. Tačiau šiemet bendros puotos jiedu nekėlė, viso labo pasveikino vienas kitą telefonu. „Su gimtadieniu tave”, – G.Jaunius tarė kolegai. „Tai buvo mano tekstas”, – linksmai atšovė J.Jankevičius.

Savo jubiliejui Justinas neteikė didelės reikšmės.

„Nekenčiu numerologijos. Švęsiu gimtadienį, kai turėsiu atostogas”, – paaiškino televizininkas, tikrąjį gimimo dienos vakarą praleidęs prie kompiuterio – rašęs scenarijų TV3 projektui „Chorų karai“.

Gimtadienio vakarėlio bandė išvengti ir G.Jaunius.

„Čia, matyt, toks jau vandenių bruožas – mes nemėgstam švęsti savo švenčių. Bet šįkart neturėjau pasirinkimo – Skaiva ir Jurga prispaudė, kad vakarėlis visgi įvyktų, pačios viską suorganizavo – man beliko dalyvauti“, – šyptelėjo Gediminas.

Jis šventinį vakarą leido su draugais ir „kambariokais“, gurkšnojo vyną, priiminėjo dovanas. Galerijos savininkė Danguolė Stachura itin pradžiugino „3-io“ buto šeimininką padovanojusi vieną dailininko Arūno Rutkaus paveikslų, šiuo metu puošiančių laidos buveinės sienas.

Be to, Gediminas gavo originalų Ramunės Piekautaitės mados namų šaliką, tikro džentelmeno enciklopediją, gero vyno, kitų mielų dovanų. Skaiva kaip reikiant jį nustebino – padovanojo internetinį puslapį www.svajoniu-anukas.lt. Ir tai dar ne viskas – vėliau ji ištraukė narvą su gyvu šešku! Tiesa, šia „dovana“ bičiuliai tik paerzino Gediminą: iš tiesų šeškas, priklausantis „3-io buto“ choreografo Šarūno Kirdeikio sesei Kotrynai, tik paviešėjo pas televizininką, o vėliau grįžo į savo namus.

Gal draugai G.Jauniui iškrės dar kokių nors gimtadienio šunybių filmuodamiesi „3-io buto“ laidoje? O galbūt dabar visų dėmesys bus sutelktas į pagaliau parvykusį Jurijų Smoriginą? Ar tik ne jam teks imtis rubrikos „Linksminančios aplinkybės“ užduoties ir visą laidą vilkėti juokingą gaidelio kostiumą? 

Intriguojantis vakarėlis ir kalbos apie plastinę chirurgiją „3-io buto“ laidoje – antradienį, vasario 23 dieną, 20.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius