Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Vasario 16-osios koncerte Rūtai Ščiogolevaitei patikėtas svarbiausias vaidmuo – Lietuvos himno giedojimas

Vasario 16-ąją, šventinį visai Lietuvai sekmadienį, LNK eteryje – net trijų valandų šventinis koncertas su garsiausiomis šalies žvaigždėmis ir mylimiausiomis dainomis apie Laisvę ir Lietuvą. Koncertas bus transliuojamas tiesiogiai iš Kauno Nepriklausomybės aikštės.
Rūta Ščiogolevaitė
Rūta Ščiogolevaitė / LNK nuotr.

Rūta Ščiogolevaitė, Merūnas Vitulskis, Karina Krysko-Skambinė, Giedrė Kilčiauskienė, Evelina Sašenko, Monika Linkytė, Sasha Song, Gabrielius Vagelis, „Lietuvos balso“ antrojo sezono nugalėtojas Paulius Bagdanavičius, Milita Daikerytė, grupės „Rondo“, „Pikaso“, „Žalvarinis“, „Kitava“, latvių rokenrolo grupė „Keksi“, Kauno chorai „Cantante Domino“, „Te Deum“ ir Vytauto Didžiojo universiteto mišrusis choras, orkestras, šokėjai, įspūdinga scena – visa tai koncerte „Švęskime Laisvę!“ iš ciklo „Europa – tai jėga“.

„Dainininkei Rūtai Ščiogolevaitei patikėtas svarbiausias vaidmuo šiame LNK koncerte – Lietuvos himno giedojimas. Drauge net keturiais balsais Himną su Rūta atliks trys Kauno studentų chorai, skambės gyvas orkestras, šiam pasirodymui ruošiamos specialios projekcijos, – sako koncerto „Švęskime Laisvę!“ iš ciklo „Europa – tai jėga“ muzikos prodiuserė Agneta Gabalytė. – Visi muzikiniai pasirodymai šiam koncertui ruošiami specialiai: Evelina Sašenko pirmąkart dainuos su Sasha Song, Monika Linkytė su „Kitava“, Giedrė Kilčiauskienė su Karina Krysko-Skambine, Militai Daikerytei patikėta atlikti dainą „Aš tikrai myliu Lietuvą“. Kiekvienas numeris bus palydėtas įspūdingo reginio, juk švenčiame Lietuvai svarbiausią datą!“

LNK televizija, drauge su šventinio vasario 16-osios koncerto kūrėjais, ragina lietuvius šią dieną iškelti trispalves Lietuvoje, Europos Sąjungoje, visame pasaulyje, puoštis vėliavos spalvomis, sukviesti šią dieną visą šeimą, artimuosius prie bendro šventinio stalo. Kauniečiai ir Kauno miesto svečiai labai laukiami Nepriklausomybės aišktėje. Šventinis koncertas „Švęskime Laisvę!“ iš ciklo „Europa – tai jėga“ iš dalies finansuojamas Europos Sąjungos lėšomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius