-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Baumilos komandos talismanu tapo filmukas apie lietuvių nuotykius Norvegijoje (nuotraukos)

Trečiadienio vakarą įvykusiame žaidimo „Šeimų dvikova – Akropolio turnyras“ filmavime susikovė dainininkų Astos Pilypaitės ir Vaido Baumilos „šeimos“. Pastaroji komanda buvo nusiteikusi ypač linksmai – net savo pavadinimą sukūrė pagal vieną populiarų, internete patalpintą filmuką.
Laidos filmavimo akimirka
Atlikėjo Vaido Baumilos (dešinėje) komanda / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

V.Baumila su broliu Donatu, D.Baumilos žmona Daine ir jos jaunėle seserimi, buvusia „Muzikos akademijos“ dalyve Rūta savo komandai sugalvojo pavadinimą „Tempk ją čia!“ Komanda pristatė ir savo skanduotę: „Oh my god! Kai didumo! Imk už tų, tempk ją čia!“

Buvo nesunku suprasti, jog šią skanduotę Baumilų komanda sukūrė pagal interneto svetainėje youtube.com patalpintą klipą apie lietuvių žvejybos ypatumus Norvegijoje, kai tarmiškai kalbantys du vyrukai ekspresyviai džiūgauja pagauta didžiule menke. Iš pastarojo filmuko jau yra sukurti keli muzikiniai klipai, platinami internete kaip anekdotai.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Laidos filmavimo akimirka
A.Pilypaitės (kairėje) komanda

Nors „Tempk ją čia!“ komanda pirmavo savo šmaikštumu, tačiau atsiliko reakcijos greičiu ir žaidimo pradžioje į priekį leido išsiveržti priešininkių komandai, kurią sudarė A.Pilypaitė ir trys jos geriausios draugės Renata, Nijolė ir Julija.

„Ką daro vyrai, kol moterys gimdo?“ – į šį klausimą bandė pateikti dažniausiai pasitaikančius variantus žaidimo dalyviai.

„Laukia“, „alpsta“ – tokie buvo A.Pilypaitės variantai.

„Taip, o paskui vyrai voliojasi ten ant grindų... Todėl gydytojai ir netoleruoja gimdyme dalyvaujančių vyrų“, – Astos variantas prajuokino „Lietuvos ryto“ televizijos laidos vedėją Vytenį Sinkevičių.

Dalyviai taip pat spėliojo atsakydami į klausimus, ką dažniausiai matytų, jei priklausytų mafijai bei ko reikėtų išmokti, jei pavirstų bite.

„Lavonai!“ – nedvejodama mafijos gyvenimo kasdienybės dalį įvardijo Asta, tačiau šįkart prašovė pro šalį.

„Reikia turėti gerą taktiką...“ – sudėtingai, tačiau irgi klaidingai išmąstyti bandė Rūta, kalbėdama apie bites ir jų darbą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius