-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vedybų planuotojas suorganizavo netikras vestuves, kad per jas galėtų pasipiršti savo mylimajai

Mylimajai Sofiai pasipiršti nusprendęs vedybų planuotojas Jackas ilgai suko galvą, kaip tai padaryti. Kadangi kiekvieną dieną jis dirba su gausybe sužadėtinių ir kiekvieną kartą girdėdavo savo klientų sužadėtuvių istoriją, pats pasipiršti norėjo taip, kaip dar niekas to nedarė.
Jackas ir Sofia
Jackas ir Sofia / Kadras iš vaizdo įrašo

Į galvą jam šovė neįtikėtina mintis: surengti netikras vestuves, kuriose jis dalyvautų su Sofia kaip svečias, o tada jai pasipirštų.

Sugalvojęs tokį beprotišką scenarijų, jis suorganizavo netikras vestuves. Sofia manė, kad eina į Jacko draugų vestuves – su jais moteris susipažino tik likus kelioms savaitėms iki tariamų vedybų.

VIDEO: Jacko ir Sofios sužadėtuvės

Iš tiesų Jackas paprašė savo dviejų pažįstamų Chriso ir Danny suvaidinti besituokiančių gėjų porą (realybėje jie nėra pora, o tik geriausi draugai, bet mielai sutiko pavaidinti jaunavedžius). Kitų svečių Sofia neturėjo pažinoti, taigi Jackas negalėjo kviesti bendrų draugų. Jis paslaugos paprašė savo buvusių klientų, kurių vestuves yra organizavęs – jie mielai sutiko suvaidinti jaunųjų draugus ar giminaičius ir taip Jackas vieną po kito surinko net 80 svečių.

Vestuvėse pora dalyvavo su savo metų amžiaus sūneliu, viskas buvo taip tikra, kad nė nebūtum pagalvojęs, kad kas nors vaidina: grojo muzikantai, stalai buvo išpuošti, vaišės paruoštos, visi sakė kalbas, maloniai bendravo ir tikrai atrodė, kad vieni kitus pažįsta.

Kadras iš vaizdo įrašo/Jackas ir Sofia su sūnumi
Kadras iš vaizdo įrašo/Jackas ir Sofia su sūnumi

Lemtinga akimirka atėjo per jaunųjų šokį – susijaudinęs Jackas nusivedė Sofią į šokių aikštelę. Ji pastebėjo, kad Jackas jaudinasi, bet jai atrodė, kad jį tiesiog paveikė tokia graži šventė ir akimirka. Kol Sofia ir Jackas šoko, ji nė nepastebėjo, kaip žmonės salėje pasikeitė – tarp nepažįstamųjų įsiliejo jų draugai ir šeimos nariai, kurie žinojo, kas vyksta, ir laukė tos akimirkos. Šokdami Jackas su Sofia kalbėjosi apie savo jausmus ir tada ji suprato, kad jis tuoj jai pasipirš – susijaudinusi Sofia dar bandė jį atkalbėti, nes jai atrodė, kad negalima susižadėti per kitų vestuves, ypač per jaunųjų šokį – juk tada atimi dėmesį iš jaunavedžių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius