Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Velykų ilgąjį savaitgalį – animacinė premjera „Anapus tvoros“ ir „Vaikų balso 2009“ apdovanojimai

Jau penktadienio vakarą 20.15 val. TV3 mažieji žiūrovai ir jų tėveliai kviečiami mėgautis „Madagaskaro“ ir „Šreko“ kūrėjų darbu „Anapus tvoros“! Didžioji penktadienio premjera – itin tikroviškų vaizdų kupinas animacinis filmas, kurio herojus įgarsina tokie garsūs aktoriai kaip Bruce Willis, Nickas Nolte, „Ieškokit gudručio“ atlikėjas Steve Carrelas ir net dainininkė Avril Lavigne.
„Vaikų balso 2009“ apdovanojimai
„Vaikų balso 2009“ apdovanojimai / TV3 nuotr.

Šalia miško žvėrelių namų išdygsta naujas priemiesčio rajonas. Daug kas tam prieštarauja, bet pasirodo, kad naujoji kaimynystė gali būti visai naudinga. Linksmi žvėrelių nuotykiai šį vakarą pradės ilgąjį Velykų savaitgalį.

Iškart po animacinio filmo 21.50 val. komiškasis Martinas Lawrence‘as ir Steve‘as Zahnas pasirodys dar vienoje TV3 premjeroje – veiksmo komedijoje „Nacionalinis saugumas“.

Šeštadienį 19.05 val. Velykų šventės išvakarėse pamėgta komedija „Daktaras Dolitlis“ su populiariuoju komiku Eddie Murphy, o 20.35 val. veiksmo filmų mėgėjams dar viena TV3 naujiena – intriguojanti istorija „Vulkanas Niujorke“.

22.35 val. Michaelas Dudikoffas ir „Oskaro“ nominantas Paulas Winfieldas susitiks dar vienoje šeštadienį pristatomoje TV3 premjeroje – veiksmo filme „Neatšaukiamas įsakymas“.

Pasitikus džiugią pavasario šventę Velykas, sekmadienio vakarą iškart po šventinio „Puikiojo šou“ TV3 žiūrovų dėmesio lauks žaliasis galiūnas – „Milžinas Halkas“. Filmo režisierius Angas Lee turėjo rinktis, ką režisuoti: „Terminatorius 3: Mašinų prisikėlimas“ ar „Milžiną Halką“, ir subūręs puikią aktorių komandą, pasirinko pastarąjį. 21.30 val. nuotykių filme pagrindinius vaidmenis atliks „Oskaro“ laureatė Jennifer Connelly, dviem „Auksiniams gaubliams“ nominuotas Samas Elliottas ir Ericas Bana.

Na, o pirmadienį, balandžio 13-ąją, antrą Velykų dieną po linksmos 16.40 val. prasidėsiančios kultinės komedijos „Briliantinė ranka“ ir TV3 žinių, 19.00 val. mažųjų žiūrovų ir jų tėvelių laukia įspūdinga ir linksma, tik kartą metuose vykstanti „Vaikų balso 2009“ apdovanojimų ceremonija! Puikiai nusiteikę vakaro vedėjai – Inga Norkutė-Velykė ir Vitalijus Cololo-Zuikis šiemet vaikų pamėgtiems scenos atlikėjams išdalins net aštuonias „Vaikų balso“ statulėles!

Velykei ir jos pagalbininkui detektyvui Zuikiui teks išnarplioti painią bylą, bet liudytojai bus kantrūs, o jų parodymai nenuginčijami. Nuotaikingoje detektyvinėje „Vaikų balso 2009“ istorijoje dalyvaus ir dingusio laimę nešančio margučio skubės ieškoti Eglė Jurgaitytė ir grupė „Neo“, Mia ir Vaidas Baumila, „Kastaneda“, „Yva“, „Mokinukės“, Lina Joy, „Širdelės“, „Pikaso“, „Šokoledas“, „69 danguje“, Stano ir vaikų popchoras „O lia lia“, Viktorija Perminaitė, Mantas ir Rytis Cicinas.

Spalvingos, veiksmo, nuotykių, komedijų ir muzikos kupinos šv. Velykos su TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius